SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Klaar voor deze nu al legendarische klok?

Deze samenwerking komt zomaar uit de lucht vallen en dat maakt het wellicht extra interessant! De Omega Speedmaster Moonwatch is natuurlijk bekend onder horlogeliefhebbers. De combinatie met Swatch tovert de klassieker om naar de MoonSwatch. Deze 11-delige BIOCERAMIC collectie verenigt het beste tussen twee werelden van Omega en Swatch. Een musthave voor de verzamelaars onder ons!

Omega x Swatch

In de MoonSwatch-collectie staat ‘De ruimte’ centraal en hier is dan ook veel inspiratie uitgehaald. De elf Swatch modellen zijn dan ook allen vernoemd naar de hemellichamen. De kleuren zijn dan ook geheel bijpassend en dit zorgt ervoor dat er nu ook roze en lichtblauwe Speedmasters verkrijgbaar zijn, en dat zijn de hardcore Moonwatch-fans niet gewend. Zij zullen echter niet makkelijk het verschil in totaalbeeld ontdekken. Een asymmetrische kast, de bekende tachymeter met punt boven de negentig en de kenmerkende Speedmaster subdials werken allemaal perfect.

MoonSwatch

Omega’s Moonwatch is legendarisch. De unieke BIOCERAMIC MoonSwatch-collectie maakt het iconische ontwerp toegankelijk voor fans van over de gehele wereld. Het is een bijzondere kijk op het horloge dat naar de maan ging. Het is de perfecte weergave van Swatch’s levensvreugde en innovatiefilosofie. Elke MoonSwatch is een voorzien van een eigen mission statement en verkrijgbaar in unieke kleuren.

Het motto van de MoonSwatch-campagne is niet voor niets “Reach for the Planets”. De gloednieuwe modellen mogen dus niet ontbreken op jouw avontuur!

De Swatch x Omega horloges zijn vanaf 26 maart verkrijgbaar in geselecteerde Swatch-winkels. In Nederland zijn ze alleen verkrijgbaar in de Swatch Stores in Amsterdam en Rotterdam.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Wil je de nieuwste magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.

 

BIOCERAMIC MoonSwatch
BIOCERAMIC MoonSwatch
BIOCERAMIC MoonSwatch