SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kevin komt met een grote versnelling in de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist. 

Kevin de Gier, beter bekend als simpelweg Kevin, heeft een nieuw album gedropt. Het nieuwe album van de Rotterdammer heet Grote Versnelling en is Kevin zijn zesde album. De allereerste single van de rapper, op the block, was samen met Emms van broederliefde en was ook meteen zijn eerste single die meer dan een miljoen views pakte op YouTube. 30 maart 2018 verscheen Kevins debuutalbum Lente. Het album kwam binnen op nummer één in de top 100 en hield deze plek 2 weken vast. Op dit album staan onder andere de hits Beetje moe met Lil’ Kleine en Chivv, en Tijdloos

Better Dayz

Het nummer Better dayz is de zevende track op het nieuwe album. De titel van het album is een knipoog naar zijn debuut EP uit 2016, die Kleine Versnelling heet. In aanloop naar het album liet de Slowflow rapper 4 singles los, waaronder Fisherman, Praat Met Mij, Buurthuis en Samen met Yade Lauren. Het album telt maar liefst 18 tracks en bevat bijdrages van collega-rappers als Frenna, Jonna Fraser, Idaly, Ronnie Flex, Murda en Yade Lauren.

I gotta go

Toobss is voor vele een onbekende naam, maar is de rising star in de rapscene. Op zijn nieuwe track I Gotta go heeft hij al meer dan een miljoen streams op Spotify en is daarmee begonnen aan zijn doorbraak. De rapper is groot geworden in de wijk Spangen in Rotterdam. Dat is dezelfde wijk waar Broederliefde is opgegroeid. Een kleine Toobss droomde ervan om profvoetballer te worden en werd op later leeftijd gescout door de clubs Sparta en Feyenoord Rotterdam. Dat werd echter geen succes, tot dat FC Utrecht het wel zag zitten in de Rotterdammer en hij mocht spelen in de jeugdelftallen van de Utrechters. Vervolgens moest hij weg bij FC Utrecht, hij bleef hopen op een comeback in de voetbalwereld en kwam terecht bij RKC/FC Den Bosch. Vanaf daar kwam zijn passie voor muziek, samen met de andere spelers werd er vaak gerapt in het busje waarmee ze werden opgehaald en gebracht naar trainingen.

 

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.