SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kerstcadeau voor hem: check de ultieme parfums!

Het is bijna Kerst en de cadeaus begint zich onder de kerstboom waarschijnlijk op te stapelen. Heb je nog niets voor je geliefde, of voor jezelf gekocht? Wij stellen verschillende rijtjes voor je op met onze favoriete items. Deze keer raden wij je de perfecte parfums aan om fris mee 2023 aan te vangen. Later volgen nog de beste gadgets en fashion items om helemaal goed voor de dag te komen wanneer de kerstcadeaus verdeeld worden. Fijne kerstdagen en haal je voordeel uit onderstaande aanraders!

Kerstcadeau voor hem: de beste parfums!

The World According to Arthur

Ontdek ‘The World According to Arthur’ van Penhaligon’s, de nieuwste parfum van het Britse parfumhuis. Met deze parfum vertellen zij het verhaal van de eerste zoon die de druk voelde van verwachtingen en van zijn vervelende relaties. Hij vluchtte voor een carrière in de Rechten, het geluk dat door anderen wordt ervaren, was voor hem behoorlijk saai. Toen volgde zijn zoektocht en spirituele reis naar zijn eigen ‘geluksdraak’. Waarbij men soms ver moet reizen, om het bekende te ontdekken. De geur is een omhullende wierook met frisheid, harsgeuren en leertonen die het vuur van de draak doen ontwaken. Alle facetten van wierook worden uitvergroot, door middel van drie complementaire geurgebieden: frisheid, harsgeuren en leertonen. Een heerlijke geur om je geliefde, beste vriend of pa cadeau te geven.

Pethaligon's - The World According to Arthur

Back to Basic

Comme des Garçons gaat met de nieuwe ZERO Eau de Parfum terug naar de absolute eenvoud. De kenmerkende kiezelsteenfles is ontworpen vanuit een hele nieuwe invalshoek wat een eerbetoon brengt aan zijn band met de natuur. De Comme des Garçons || ZERO maakt een reset naar het nulpunt, de oorsprong van een nieuw perspectief. In de geur kun je raadselachtige houttonen herkennen en door de frisse tinten van bergamot wordt er een tweedeling in de harmonie gecreëerd. Het Japanse modelabel dat gevestigd is in Parijs maakt met deze Eau de Parfum een terugkeer naar het essentiële. Dit gebeurd allemaal onder het toeziend oog van kunstenaar Samuel de Saboia. Is dit de geur die perfect matcht bij de ontvanger van jouw cadeau?

Comme des Garçons Zero

Smell like Zidane

Eén van ‘s werelds beste voetballers ooit staat model voor de nieuwste Montblanc Legend parfum: Zinédine Zidane. Zizou was een stylist in het veld en blijkt niet alleen binnen de lijnen over een meesterbrein te beschikken, maar ook als coach boekt hij successen! Hij is stoïcijns en weet welke stap in zijn carrière goed voor hem is. Logischerwijs kwam Montblanc met zijn campagne ”What Moves You Makes You” bij de voormalig middenvelder uit. Een legende schrijf je niet zelf, maar wordt voor je geschreven. In het geval van Zidane zit het wat dat betreft wel goed. Voel je nu zelf een legende als Zidane en scoor deze legendarische geur.

Zinedine Zidane

Rustige kerstdagen voor de boeg? Na zo’n intens WK Voetbal nog even heerlijk aftoppen met een paar prachtige voetbaldocu’s. Wij hebben er een paar voor je uitgelicht die alles met het wereldeindtoernooi te maken hebben.