SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kapitein, raadsman of eindbaas? Layer heeft het voor je

2021 heeft een frisse start nodig en hoe kun je die start beter maken dan met een gloednieuwe geur. Layer staat voor exclusiviteit en geven wat je waard bent, ongeacht welke laag van de maatschappij je claimt. Ook de geurtjes zijn in drie lagen onderverdeeld en wel de drie persoonlijkheden van de Italiaanse maffia. 

Kies het Layer-geurtje dat het beste bij je past. Ben jij meer de Don, de consigliere of toch meer een capo? 

The Don

Ook wel de baas van alle afdelingen en degene die de beslissingen maakt. The Don heeft alleenrecht en macht. Al het inkomen wat wordt vergaard binnen het syndicaat is voor hem. Een echte Don houd zich vaak op de achtergrond en stelt een baas aan die voor hem het werk op de voorgrond doet. Dit doet hij om zijn eigen identiteit verborgen te houden van de pers en opsporingsdiensten. Met dit geurtje draag je grote verantwoordelijkheid, dus weet waar je aan begint. 

Layer komt met exclusieve geurtjes

The Consigliere

De trouwe raadgever van de Don die overal van op de hoogte is. Eerlijkheid staat bij de consigliere hoog in het vaandel en maakt onpartijdige beslissingen. De raadsman krijgt veel respect, wat bijna gelijk staat aan de eindbaas. Deze speler valt niet te onderschatten. Definieer jij jezelf als een consigliere? Dan moet je dit geurtje proberen en het zal je ongetwijfeld staan.

Layer komt met exclusieve geurtjes

The Capo

“Capo” is officieel een afkorting van caporegime. Dit zijn de personen die alles regelen, de kapiteins. Alle capo’s krijgen een specifiek gebied toegewezen en hier stuurt hij zijn soldati aan. Zijn carrière hangt grotendeels af van hoeveel inkomen hij binnenbrengt voor de familie. Een gedeelte hiervan is voor de capo zelf en de rest gaat naar de Don. 

Layer komt met exclusieve geurtjes

Nog geen idee met welke laag jij jezelf definieert? Layer stelt ook een tester-set beschikbaar voor slechts €10,-.  Plaats je vervolgens binnen drie maanden een bestelling, dan krijg je €10,- korting, win-win dus!

Geef 2021 een kickstart met jouw Layer parfum. Nu verkrijgbaar via www.layerperfumes.com.

De nieuwste Life After Football is vanaf 17 december 2020 te koop in alle erkende boekhandels of via de Life After Football webshop.