SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kanye West sluit deal van 30 miljoen dollar

Kanye West krijgt zijn eigen Netflix-serie over unseen businesses

Netflix gaat in zee met Kanye West. Kanye is in Amerika uitgegroeid tot een waar icoon. Met zijn bijzondere uitspraken en gedrag haalt hij vaak de headlines. Het leven van de Amerikaanse rapper kent vele diepe dalen, maar ook hoge pieken. Het was daarom ook geen verrassing dat de Amerikaanse persoonlijkheid ooit een documentaire zou krijgen. Het moment is daar!

In de loop van de tijd is Kanye West uitgegroeid tot een succesvol rapper, ondernemer en producer. Het lijkt er op dat alles wat Kanye aanraakt veranderd in goud! Door de deal met Netflix kan jij nu zelf een kijkje achter de schermen nemen hoe het gaat in het leven van de icoon.

Merkwaardige doorbraak

De Amerikaanse rapper is natuurlijk bekend geworden met rappen en het maken van muziek. West begon in de 90’s met producen, toentertijd vrijwel alleen voor beginnende artiesten in de buurt. De eerste officiële producties waren op het album Down to Earth van Grav, een rapper uit Chicago, waar hij acht nummers had geproduceerd. De man van Kim Kardashian trad eerst op als ghost-producer van D-Dot. Door zijn werk voor D-Dot, kon West geen solocarrière van de grond brengen en daarom sloot hij zich aan bij de Go-Getters, een rapgroep uit Chicago.

De grote doorbraak kwam pas later, op een wel heel vreemde manier. Ye kreeg in 2002 bijna een fataal ongeluk, omdat hij achter het stuur na een lange dag in de studio in slaap viel. Door het ongeluk verbrijzelde hij zijn hele gebit en onderging later een reconstructieve operatie. Zijn doorbraak in de rapscene kwam wanneer hij Through The Wire opnam, terwijl zijn mond nog dichtgenaaid was, in de studio. Hij bracht dit nummer in eerste instantie uit op zijn mixtape Get Well Soon. Na dit voorval besloot hij zich volledig op het rappen te concentreren en begon te werken aan zijn debuutalbum The College Dropout.

Goud in handen

Het leven van Yeezy ging niet alleen maar over rolletjes zoals je leest. Zo kende hij nog veel opmerkelijke momenten in zijn leven, die terug te zien zijn in de documentaire. Netflix heeft goud in handen met Kanye en daarom krijgt de rapper 30 miljoen(!) voor de documentaire. Zo kreeg Michael Jordan ‘The Last Dance’ tussen de drie en vier miljoen dollar. Om een beeld te schetsen van het astronomische bedrag wat West krijgt. Netflix heeft maar liefst 21 jaar lang beelden verzameld, deze worden nu blootgegeven in de documentaire genaamd “Jeen-yuhs“.

Kanye West is de afgelopen jaren veel in het nieuws met uitspraken en zijn privé leven. Zo probeerde hij het op te nemen tegen Joe Biden in de verkiezingen van 2020. Echter was het al snel duidelijk dat Kanye het niet ging worden. De roddelbladen houden Kanye en Kim natuurlijk ook nauwlettend in de gaten en nu vooral met de scheiding die gaande is tussen de twee populaire Amerikanen. Je krijgt dus genoeg te zien in de documentaire!

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.