SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Justin Bieber x Vespa: Icon meets Icon

Vespa is altijd al een bron van inspiratie geweest voor artiesten, stylisten en designers. In de afgelopen jaren hebben grote namen, waaronder Giorgio Armani, Christian Dior en Sean Wotherspoon hun authentieke creativiteit gekoppeld aan de onmiskenbare Vespa-stijl om exclusieve collecties te ontwerpen. Dit jaar is het de beurt aan een onverwachte en verrassende samenwerking op het hoogste niveau van pop culture: Justin Bieber, bundelt de krachten met Vespa voor JUSTIN BIEBER X VESPA, een nieuw exclusief Vespa-model dat persoonlijk werd bedacht en ontworpen door de zanger.

Justin Bieber x Vespa

Justin voelt zich vereerd om met Vespa samen te mogen werken. Hij vindt het geweldig dat hij zichzelf kan uitdrukking via zijn kunsten en stijl in dit project. Justin heeft zijn eigen twist kunnen geven aan het ontwerp van het nieuwe model. De witte kleur die door de zanger werd gekozen, doorkruist alle elementen van de nieuwe Vespa Sprint. Van het zadel tot de handvaten en de spaken van de velgen zijn volledig wit. Het logo van het merk en de witte vlammen op de carrosserie van het voertuig zijn ook wit. Dit belichaamt creatieve drive, levendigheid en energie – de waarden die door zowel Bieber als Vespa worden gedeeld. Tevens was het de draai die de zanger aan het design wilde geven.

Klassiek, maar hypermodern design

JUSTIN BIEBER X VESPA komt er met de klassieke 50 en 125 cc-motoren die de Vespa-geschiedenis hebben geschreven, nu volledig vernieuwd met inachtneming van de meest recente milieuwetgeving. De frisse en jeugdige vorm van het voertuig zorgt voor een licht en beschermend design, en het stuur met zijn typische rechthoekige koplamp heeft een hypermodern multifunctioneel TFT-kleurenscherm dat kan worden verbonden met alle smartphone functies. De full-led-koplampen en de spectaculaire 12” velgen zijn het prachtige resultaat van het samenkomen van stijl en technologie.

Complete ervaring

Een exclusieve limited edition die wordt aangevuld door een even onweerstaanbare collectie accessoires. Een zak, handschoenen, en een witte helm, in volledige “Justin”-stijl met vlammen, maakt de Vespa-ervaring compleet. Pre-booking vanaf 20 april 2022 zodat alle Vespa-lovers de eerste langverwachte eenheden van het model kunnen reserveren. Vind meer informatie over de samenwerking hier.

03_JB Vespa

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.