SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Jouw favoriete muziek in het zomerse zonnetje

Het is zomer! Lange dagen, zonnig weer en eindelijk tijd om lekker te ontspannen. Dé tijd om je boot op te zoeken, naar het strand te gaan of gewoon lekker te relaxen in de tuin. In de zon luister je naar jouw favoriete muziek. Een goede box zou dan ook zeker hoog op je lijstje moeten staan. Met de Sonos Roam en zijn drie nieuw geïntroduceerde stijlen en kleuren geniet je optimaal van het lekkere weer en goed gezelschap.

Sonos Roam

De smart speaker van Sonos, de Sonos Roam, is sinds kort in drie verschillende stijlen te verkrijgen. Shadow Black en Lunar White waren de eerste twee kleuren. Deze zijn nu dus aangevuld met Olive, Wave en Sunset. Deze nieuwe kleuren van de veelzijdige Roam zijn gebaseerd op de natuur, de zonsondergang en het heerlijke buitenleven. Ze komen zowel binnen als buiten tot hun recht, maar passen nog steeds bij de rest van het Sonos systeem. Olive (donkergroen) is geïnspireerd door uitbundige landschappen – van woestijncactussen tot keurig aangelegde parken. Wave (blauw) dankt zijn kleur aan de prachtige kustlijnen en verkoelende zwembaden. Sunset (rood) is beïnvloed door gekleurde woestijnzanden en imposante zonsondergangen. Waar je ook heen gaat, er is altijd een stijl voor jou.

Met de draagbare Roam heb je het grootse geluid van een kleine speaker. De draagbare smart speaker is geschikt voor thuis en on the go en stream je je favoriete content via wifi én bluetooth (wat deze Sonos box zo ideaal maakt). Daarnaast is hij waterdicht, dus neem hem gerust mee naar het strand of zwembad. Ook heeft hij een batterij die langer dan tien uur meegaat, waardoor je ongestoord de hele dag op pad kunt en optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Alle drie de nieuwe kleuren zijn vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Robin van Persie is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #73!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Sonos 1
Sonos 2
Sonos 3