SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Jouw design keuken op maat gemaakt bij Citee

Wie wil er nou niet lekker kunnen koken tijdens de feestdagen? Dit kan natuurlijk alleen maar lukken met een keuken naar eigen wens. Een keuken met al jouw wensen en ook nog op maat gemaakt, kom dan even kijken bij de professionals van Citee.

In elk huis zitten enkele essentiële onderdelen, zoals een badkamer en toilet. Maar ook de keuken hoort hierbij. Een keuken is een onderdeel dat in je woning aanwezig is die je niet zo één, twee, drie vervangt. Als je een keuken gaat vervangen is dit met de verwachting er lang plezier van te hebben.

Droomkeuken

Om de keuken van jou dromen te krijgen is het super belangrijk dat er aan al jouw wensen voldaan wordt. Bij Citee Keuken & Interieur kan die helemaal op maat gemaakt worden. Vaak heeft een op maat gemaakte designkeuken een flinke kostenpost. Bij Citee is dat anders. Hier kan je namelijk je droomkeuken uit het hogere prijssegment op maat laten maken voor de prijs van een middenklasser. Hoe kan dit zal je misschien afvragen. Er wordt op een directe manier gewerkt zonder tussenpersonen en onbetrouwbare producten. Alles komt uit de Citee’s eigen meubelmakerij, steenhouwerij en spuitinrichting. Door alle materialen zelf in te kopen hebben de professionals alles zelf in hand om te voldoen aan al jouw wensen. Jouw keuken is ook te combineren apparatuur van topmerken, zoals Bosch, Siemens, Gagganau, Smeg, Pitt Cooking, Regginox en Quooker.

Rondkijken

Wij snappen dat een keus niet zo maar genomen wordt. Om goed te laten zien wat Citee allemaal te bieden heeft kan er virtueel een bezoekje gebracht worden aan onze showroom. Op deze manier ben je goed voorbereid als je een fysiek bezoek wil brengen. Real Life langs de keukens lopen in de showroom in Westpoort Amsterdam is veel leuker. De professionals die daar rondlopen willen jou graag helpen met het visueel maken van jou droomkeuken en de uiteindelijke realisatie daarvan.

Voor meer informatie en details, zie www.citeekeukens.nl

De nieuwste Life After Football is vanaf nu te koop in alle erkende boekhandels of via de Life After Football webshop.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.