SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Joey Bada$$ is het gezicht van Paco Rabanne 1 Million Parfum

‘Royal, elegant and a total badass. Who doesn’t give a fuck’, dat is hoe de Amerikaanse rapper Joey Bada$$ de man die Paco Rabanne-geuren draagt omschrijft. De rapper is een gewaardeerde superster binnen de internationale hiphopscene. Als betrokken artiest leent hij zijn stem aan hen die niet gehoord worden. Zijn credo: vrij en trots zijn, en vooral met opgeheven hoofd door het leven gaan.

 

Wanneer je aan Paco Rabanne denkt, poppen de woorden chic en posh al snel in gedachten op. En dat is ook niet zo vreemd: Francisco Rabaneda Cuervo, beter bekend als Paco Rabanne himself, is een wereldberoemde Spaanse modeontwerper. In de jaren 60 werd hij gezien als hét enfant terrible van de Franse modewereld. Vandaag de dag staat het label nog steeds bekend om zijn veelzijdigheid en dualiteit. Paco Rabanne is ook een gedurfd merk. Wat je ook terug ziet in de nieuwste geur Paco Rabanne 1 Million Parfum in samenwerking met de New Yorkse rapper Joey Bada$$. #millionking

Joey Bada$$ Joey Bada$$ Joey Bada$$

Belgisch trots, Quinten de Briey

Niemand minder dan Quinten de Briey fotografeerde Joey Bada$$ voor de 1 Million-campagne. De gerenommeerde Belgische fotograaf, is bekend van zijn werk voor onder andere Vogue, Supreme en Levi’s. En dat zie je terug in deze campagne, die in z’n geheel eerder aandoet als editorial dan een merkportret. Quinten woont zowel in Barcelona als Parijs en was, voordat hij zijn fotografiecarrière begon, professioneel skater. Door dit alles tezamen snappen wij heel goed waarom het Spaanse merk voor hem als fotograaf koos.

 

1 Million Parfum

Paco Rabanne 1 Million - €102, 16 (100ml)

Paco Rabanne 1 Million Parfum – €101,20 (100ml)

Zelfde charisma. Zelfde allure. Zelfde stijl. Nieuwe geuridentiteit.
De nieuwste 1 Million geur is een gedurfde mix van decadent leder en bloemen, verwarmd door de kracht van de zon.
Het ontwerp van de flacon? Extravagant, stijlvol en gedurfd. Een goudstaaf die je eerder aan een interieurobject doet denken dan aan een parfumflacon.

Paco Rabanne’s 1 Million Parfum is €76,15 (50ml) of €101,20 (100ml) en beschikbaar bij de bekende Paco Rabanne-verkooppunten.
Meer informatie: www.pacorabanne.com

 

 

Een van de meest gehate clubs van Duitsland doet het goed en draait mee in de (sub-)top van Duitsland. Wij hebben het verhaal achter de opmars van de club even in beeld gebracht. Check het artikel hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.