SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Jeugdspeler Manchester United toont zijn routine tijdens Ramadan

Het is deze maand Ramadan, een periode voor moslims om te vasten, te bidden en te reflecteren. Tijdens deze periode verandert de dagelijkse routine van een moslim en dus ook die van alle Islamitische voetballers. De slaap wordt doorbroken vanwege het bidden en men speelt wedstrijden op een lege maag. Toch is deze periode voor veel Islamitische voetballers ook een prachtige periode die hun dichter brengt bij het geloof en familie. De 15-jarige Manchester United-jeugdspeler Amir Ibragimov geeft via sociale media een unieke blik in zijn dagelijkse routine tijdens de Ramadan.

AMIR IBRAGIMOV Manchester United
@amir_ibra7 Day 1 of Ramadan🌙 #fypシ#football #adidasfootball #foot #manchesterunited ♬ original sound – Amir_ibra7

Wie is Amir Ibragimov?

De 15-jarige Amir Ibragimov was geboren in Rusland, maar woont al langer in Engeland. Voordat hij de stap zette naar Manchester United speelde hij bij in de jeugd bij Sheffield United. In de toekomst kan hij voor zowel Rusland als Engeland uitkomen, maar op dit moment komt hij uit voor Engeland onder-15.

Ibragimov speelt in het onder-18 elftal van Manchester United. De aanvaller staat bekend als één van de meest talentvolle spelers in de jeugd van de Red Devils. De coach die Ibragimov naar Manchester United haalde, zei in een interview met Manchester Evening News dat hij weinig spelers heeft gezien die kunnen rennen als hem en ziet hem als een ideale nummer 10 voor de toekomst in dezelfde rol die Wayne Rooney had.

Amir Ibragimov komt uit een grote sportfamilie. Zijn twee jongere broers Gazir en Muhammed spelen ook in de jeugd van Manchester United. Zijn oudere broer Ibragim ”The Mauler” Ibragimov is een ongeslagen MMA-vechter.