SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Mbappé onder de auto’s

Als een auto een voetbalclub zou zijn, dan zou de Jaguar F-PACE wat ons betreft het team zijn dat de ene na de andere overwinning boekt. Met zijn gestroomlijnde carrosserie en krachtige motor is deze SUV klaar om het veld te betreden en de concurrentie achter zich te laten. De performance van de auto laten dan ook niets te wensen over.

Jaguar F-PACE pakt iedereen in met zijn geweldige pace en wendbaarheid

Het eerste dat opvalt aan de F-PACE is zijn snelheid. Het voelt als een snelle winger die over het veld vliegt en de verdediging van de tegenstander verlamt. De aandrijflijn van de P400e heeft een systeemvermogen 297 kW/404 pk en 640 Nm aan koppel, wat resulteert in dat je in slechts 5,3(!) seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. Een heerlijk gevoel onder in je buik waar je de kriebels van krijgt. De elektrische actieradius is daarnaast  van 53 kilometer vergroot naar maximaal 65 kilometer. Dit resulteert in een lager gemiddelde CO₂-uitstoot en een gunstiger brandstofverbruik. Ideaal voor de korte ritjes van én naar je werk of om op pad te gaan met het gehele gezin.

Maar de F-PACE is niet alleen snel, hij is ook wendbaar. Hij kan als een behendige spits om verdedigers heen slalommen en met gemak elke bocht nemen. Wanneer je erin rijdt, zul je merken dat de draaicirkel van dit model erg kort is. Heel aangenaam voor het inparkeren en het draaien en keren in een doodlopende straat. De vierwielaandrijving en geavanceerde ophanging maken de F-PACE een auto die niet alleen snelheid, maar ook precisie en controle biedt.

Wat wij persoonlijk indrukwekkend vonden is de complete balans tussen de heerlijke power, maar ook de klassieke Jaguar look and feel. Neem comfortabel plaats, zet hem in z’n cruise control en je komt uitgerust aan op je bestemming. Hij is ruim van stuk gezien vanuit de binnenkant en dit gevoel krijg je nog meer wanneer het zonnetje door het panoramadak heerlijk naar binnen schijnt. Technologisch zit de auto erg goed in elkaar en voel je je direct op je gemak, wanneer de CarPlay is geactiveerd.

Een auto vol talent welke door iedereen ontdekt moet worden. Leuke bijkomstigheid is het aantal mensen wat omkijkt als je voorbij komt rijden in een F-PACE. Niet alleen in zijn prestaties, maar het hele voorkomen van de P400e plug-in eletric hybrid is indrukwekkend.

Lees nog meer over alle specificaties van de Jaguar F-PACE en je valt van de ene in de andere verbazing!