SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Italiaans modemerk Loro Piana opent haar deuren in Amsterdam

Het Italiaanse modemerk Loro Piana opent haar eerste boetiek in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Het merk, dat populair is onder voetballers, staat bekend om hun luxueuze uitstraling en kwaliteit, waarin ze elegantie met functionaliteit combineren. Sinds 2021 heeft het merk ook een samenwerking met de Italiaanse voetbalclub Juventus en kleedt het de voetballers van de club bij alle officiële gelegenheden.

Loro Piana Amsterdam

De winkel in Amsterdam bestaat uit twee verdiepingen en is gelegen aan de prestigieuze P.C.Hooftstraat, naast het vernieuwde pand van OGÉR. De opening van de winkel is een belangrijk moment voor de luxury retailer OGÉR, die het franchiserecht van Loro Piana bezit. Het betekent een nieuw hoofdstuk in een verhaal van luxe en exclusiviteit.

De vrouwencollectie bevindt zich op de begane grond en de mannencollectie op de eerste verdieping. Er is ook een exclusieve kamer aanwezig voor klanten die persoonlijke aandacht en advies willen. Hier staan ook de meest exclusieve producten van het modemerk. Het winkelpand heeft een oppervlakte van in totaal 380 vierkante meter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Juventus (@juventus)

Loro Piana

Loro Piana is opgericht in 1924 door de Italiaan Franco Pietro Loro Piana in een dorpje in de Italiaanse Alpen. Franco begon met het verhandelen van wollen stoffen en begon in de jaren ’50 al snel met de export van fijne stoffen. Het bedrijf is eigendom van LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Juventus (@juventus)