STAY UP TO DATE

Ontvang de laatste nieuwtjes, exclusieve interviews en opvallendste fotoshoots

Schrijf mij nu in
Menu

IShowSpeed breekt World Cup-records!

Lil Baby’s officiële Budweiser World Cup song overtreffen, dat doe je niet zomaar. Darren Watkins Jr., beter bekend onder zijn online pseudoniem IShowSpeed, is de afgelopen jaren een populaire persoonlijkheid geworden. Bovendien maakte de 17-jarige onlangs deel uit van het Sidemen Charity Football-evenement naast creators als MrBeast, KSI en LazarBeam. Nu heeft hij dus binnen no-time de World Cup anthem van Grammy Award-winnaar Lil Baby op YouTube overtroffen. Luister de song onderaan de pagina!

IShowSpeed met recordbraking World Cup lied

IShowSpeed ​​staat bekend als een door fans geliefde entertainer in de online community. Verrassend genoeg heeft hij misschien een geweldige prestatie geleverd met de release van zijn nieuwe nummer, ‘World Cup’. En dat binnen slechts drie uur nadat deze gereleaset werd.

Een maand geleden bracht gerenommeerde rapper Lil Baby het Budweiser Anthem of the FIFA World Cup 2022 uit onder de naam ‘The World Is Yours To Take’. Op het moment van schrijven staat de video op meer dan 1,5 miljoen views. Verrassend genoeg heeft het nummer van IShowSpeed op dit moment – met 15 miljoen views – maar liefst acht keer zoveel views. Binnen slechts drie uur wist de youtuber uit Cincinnati, Ohio meer views te verzamelen dan Lil Baby. De song van de 17-jarige kan rekenen op lovende kritieken. Niet alleen van zijn fans, maar ook van officiële organisaties als de FIFA World Cup. Zij reageren op Twitter met de tekst ‘Let’s Talk’.

Verrassend genoeg is dit niet de eerste keer dat IShowSpeed ​​een nummer met een voetbalthema lanceert. Eerder bracht hij al een ode uit aan zijn favoriete voetballer, Cristiano Ronaldo. Tijdens de Sidemen Charity Football-wedstrijd betoverde IShowSpeed het publiek door zich voor te doen als de vijfvoudig Ballon d’Or-winaar. Na het scoren van een doelpunt vierde de youtuber feest in de stijl van zijn voetbalidool. En het hele stadion echode niets anders dan “SUIII”. Maar helaas, het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Desalniettemin, de gehele wereld wist in één keer wie IShowSpeed was.

Benieuwd naar de grote spelers op het gebied van muziek op Nederlandse bodem. Eerder spraken wij met Broederliefde over hun muziek in combinatie met hun passie voor voetbal!

Luister hieronder de song van IShowSpeed!