SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Investeren in de Amsterdamse binnenstad

Amsterdam is een grote publieksmagneet. Amsterdam wordt in vergelijking met andere hoofdsteden ook weleens omschreven als een soort ‘werelddorp’. Dit is vanwege de in internationaal perspectief beperkte omvang en korte afstanden tussen populaire gebieden, maar ook werelds omdat de ‘vibe’ die je in de stad voelt, deels vergelijkbaar is met metropolen als Londen en Parijs. Daarnaast is de binnenstad geen openluchtmuseum, al heeft het daar met de prachtige historische architectuur wel veel van weg, maar wordt er tegelijkertijd volop gewerkt en gewoond.

Heeneman partners. Investeren in de Amsterdamse binnenstad.

Ten midden van de Amsterdamse grachtengordel tussen de Prinsen-, Keizers-, Herengracht en Singel liggen de Negen Straatjes. Deze negen schilderachtige winkelstraten zijn onderdeel van de beroemde Amsterdamse binnenstad, waar vele Nederlandse en buitenlandse toeristen en Amsterdammers in grote getalen de horeca en winkels bezoeken. Je vindt hier de mooiste spullen, unieke boutiques en verrassende horeca. En natuurlijk niet te vergeten, de eeuwenoude architectuur van de Amsterdamse grachtengordel. Vanouds voeren handel, ambacht en cultuur hier de boventoon. Nu 400 jaar later bruist het in deze wijk vol monumentale winkelpanden en grachtenhuizen.

Wat opvalt is dat luxe merken zoals Armani en Dior nu ook kiezen voor de binnenstad, namelijk op de Dam! Om in vastgoed in de Amsterdamse binnenstad te beleggen moet je normaal gesproken grote bedragen meebrengen. Bovendien is het beleggen er zo gewild dat het erg lastig is om aan mooie panden te komen. Reden voor ons om nu een nieuw fonds te starten met panden in de Amsterdamse binnenstad. Want wie wil er nou niet mede-eigenaar worden van het leukste vastgoed van Nederland?

Interesse in beleggen in de 9 straatjes? Laat je informeren bij Heeneman & partners.

Benieuwd naar meer van onze verhalen? Lees onder meer het interview met onze Fashion Player 2022: Devyne Rensch in ISSUE 75! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van meer nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.