SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Internationale collab voor Frenna

Voor ISSUE 65 legden we Frenna nog op geweldige wijze op de gevoelige plaat vast. Nu, ruim anderhalf jaar later, is de Ghanees-Nederlandse artiest als een machine blijven ontwikkelen. Niet alleen met zijn eigen tunes, maar ook met zijn platenlabel 777 records. Om ‘A Toast To The Culture’ uit te brengen, is Frenna een samenwerking aangegaan met het Cubaanse rum merk Havana Club. Met deze campagne benadrukken zij het belang van samen creëren en het supporten van opkomend talent. Om dit te vieren lanceren zij samen een unieke limited edition fles, ontworpen in collab met next generation creatives om hen een prachtig podium te bieden. Dit is nog niet alles, want Frenna zou Frenna niet zijn als hier geen nieuwe track bij zou horen.

Ook lanceren zij gezamenlijk een unieke limited edition fles, ontworpen in collaboratie met next generation creatives om deze zo een podium te bieden. Om de samenwerking te vieren released Frenna een gloednieuwe track die vanaf vandaag beschikbaar is op alle streaming platforms. De bijbehorende videoclip wordt op vrijdag 1 april gereleased.

HAVANA CLUB X FRENNA

De opzet van de campagne ging niet over slechts één nacht slapen. Frenna en Havana Club selecteerden samen zes creatives die begeleid werden tijdens mentorsessies waarin kennis en creatieve ideeën met elkaar werden gedeeld. Welke talenten willen er nu namelijk niet samenwerken met een van Nederlands meest prominente rum merken en een van de meest gestreamde artiesten van ons land. Samen maakten zij onder andere een indrukwekkende videoclip, een speciaal portret van Frenna en een Limited Edition fles met een uniek en kenmerken logo.

Lucky Talents

De talentvolle Amsterdamse vormgever Julian Roebling ontwierp de unieke fles Havana Club. Fotograaf Calvin Pausania schoot de gehele campagne. Je kunt hem kennen van de bekende GAFFER x Valentino-campagne met Memphis Depay. Rotterdammer ZERODIX produceerde de videoclip van de track ‘Waistline’ welke werd geregisseerd door Robin van Geemen. Head of Styling was Ela van der Jeugd. Haar link tussen mode en entertainment zou de gehele campagne compleet maken. Als klap op de vuurpijl mocht de Britse kunstenares Hannah Vernier een olieverfschilderij maken waarin zij op geheel eigen wijze hiphop mocht gaan verbinden aan de hedendaagse schilderkunst.

Dat Havana Club geslaagde campagnes kan creëren hebben we al eerder gezien met de Britse rapper Skepta en met Daily Paper. Deze nieuwe collab is echter weer van een nieuw niveau. Je kunt nu ook je eigen limited edition fles scoren van Havana Club Rum. Vanaf vandaag is de fles verkrijgbaar bij Gall & Gall in Nederland én België. Daarnaast ook te verkrijgen bij Drankdozijn en geselecteerde Belgische sneaker stores DNA en De Makers Gallery.

ISSUE #72 is uit! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.