SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

ING Private Banking lanceert Sports & Media

Op 19 februari 2024 vond de officiële lancering plaats van Sports & Media van ING Private Banking in het Rijksmuseum. Op de gastenlijst stonden vele voetballers en influencers waaronder Jurriën Timber, Noa Lang en Lutsharel Geertruida. De avond stond in het teken van verbinden en inspireren. Het gezelschap genoot van een intiem diner in de Cuypersbibliotheek, de oudste en grootste kunsthistorische bibliotheek van Nederland, verzorgd door sterrenchef Joris Bijdendijk.

ING SPORTS & MEDIA

Sports & Media is een nieuwe tak van ING Private Banking, dat in oktober 2023 is gelanceerd. Ze hebben een speciaal team van experts die topsporters, succesvolle entertainers en invloedrijke influencers begeleiden. Als voetballer verdien je goed, maar heb je ook te maken met onzekerheden, risico’s en kansen. Door middel van persoonlijke begeleiding en praktisch advies op maat helpen de specialisten van Sports & Media jou om zowel nu als in de toekomst financieel gezond te blijven. Dus denk je eraan om geld te beleggen of wil je een op maat gemaakt financieel plan? ING Private Banking kan je hierbij helpen. 

Veel voetballers aanwezig

Naast de Nederlandse internationals Noa Lang, Jurriën Timber en Lutsharel Geertruida deden ook Michiel Kramer, Wout Brama, Aaron Meijers, Mark van der Maarel, Jens Toornstra, Bart Nieuwkoop, Wesley Hoedt, Deroy Duarte, Nick Olij, Mike Havekotte en voormalig speler Romano Denneboom veel inspiratie op bij het evenement.