SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

In de skybox

De grootste en meest prestigieuze modeprijs van het jaar wordt weer uitgereikt: de Fashion Player Award. Life After Football en haar volgers gaan de meest fashionable voetballer van het jaar uitroepen. De vijf genomineerden maken dankzij hun gevoel voor fashion en football culture kans op deze eervolle prijs. Deze uitreiking was niet mogelijk geweest zonder onze partners. In deze rubriek willen wij graag de tofste items van onze partners uitlichten. Deze keer zitten we in de skybox met BMW Motorrad, Dami, LHP Vastgoed, en Studio’s Aalsmeer.

In de skybox

Discover the world

Maak kennis met de Adventure-modellen van BMW Motorrad. Deze enduro’s en toer-enduro’s bieden de mogelijkheid om de wijde wereld te ontdekken en zijn dan ook perfect uitgerust voor elk klimaat en elke eventualiteit. Ook op asfalt voelen de motoren comfortabel en dynamisch aan. De GS-modellen beschikken over rijmodi en ultramoderne technieken die zorgen voor veiligheid, optimale grip en optimaal rijgedrag voor elke ondergrond en voor elk weertype. De XR-modellen staan voor sportiviteit en performance op lange ritten. Deze motoren combineren kracht met ergonomisch comfort en ultramoderne assistentiesystemen. Of het nu de GS- of de XR-familie betreft, u wil van elke kilometer en elke bocht genieten.

BMW Motorrad Adventure modellen

Oog voor detail

Ontspannen in een comfortabele en elegante stoel? Dami heeft dé stoel voor jou! Om te beginnen is de eetkamerstoel velvet fluweel Rose van Dami voorzien van ruim gevulde bekleding. Een zachte zitervaring is daardoor een garantie. Verder bieden de licht naar achter gebogen rugleuning en de hoge armleuningen steun waar nodig. De stoel is overigens ook multifunctioneel. De Rose kan in de eetkamer staan, maar is ook goed te gebruiken als bureaustoel. In een vergaderzaal of wachtruimte is deze stoel ook zeker niet misplaatst! De luxe meubelen van Dami combineren elegantie en hedendaags ontwerp op een manier dat het menig interieurontwerp naar een hoger niveau tilt. Alle meubelstukken die door Dami worden ontworpen, voldoen aan de hoogste maatstaven. Van de keuze voor de materialen tot aan het oog voor detail.

Dami eetkamerstoel Rose velvet

Het ideale decor

Studio’s Aalsmeer heeft een rijk verleden. Waar de locatie vroeger doorging als bloemenveiling en nationaal monument, is het vandaag de dag een multidisciplinaire locatie en dient het als centrum voor media, entertainment en evenementen. De prachtige, veelzijdige locatie is ook het decor van ons Fashion Player 2022 event. Deze avond staat in het teken van het bekendmaken van de winnaar en de uitreiking van de Fashion Player Award. Er zijn verspreid over drie zalen zestien partners aanwezig. Elk merk heeft zijn eigen stand vol activaties en toffe items. Studio’s Aalsmeer is de ideale locatie voor ons evenement. Het is sfeervol, karaktervol, praktisch en biedt ruimte tot wel 3.000 personen. Wij kijken uit naar een fantastische avond bij Studio’s Aalsmeer!

Studio's Aalsmeer. Het ideale decor

Investeren in grond

Investeren in grond? Dat kan op zorgvuldige wijze bij LHP Vastgoed. Investeren doet u niet zomaar. Investeren is een grote stap. Een goede voorbereiding is daarom heel belangrijk. U kan zich laten informeren bij LHP Vastgoed. Zij zijn u graag van dienst en informeren u graag over de percelen, de voordelen van het investeren en waar uw kansen liggen als u er voor kiest om een grond te kopen. Investeren in grond is sinds verkaveling toegankelijker geworden voor particuliere en zakelijke investeerders. Een investering in grond maakt dat u naast investeerder ook eigenaar bent van de grond. Grond is vrij verhandelbaar, dit betekent dat u het kan verkopen en daarnaast zelf de verkoopprijs mag bepalen! Interesse? Informeer bij LHP Vastgoed!

Header - LHP Vastgoed

Benieuwd naar de rest van onze partners bij de Fashion Player 2022? Check een andere ”In de skybox”.