SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hotel Okura Amsterdam geeft 7 suites complete metamorfose

Waar je moet overnachten en dineren in Amsterdam? Wij weten het wel en hebben de perfecte plek voor je. Het vijfsterrenhotel Hotel Okura Amsterdam is the place to be en is er sinds kort nóg een stukje chiquer op geworden. Zij hebben namelijk 7 suites een complete metamorfose gegeven.

In het chique Amsterdam-Zuid torent een Japans ontworpen gebouw letterlijk en figuurlijk met trots boven alle andere uit. Dit is het meest excellente hotel van de stad. Het Okura is zowel lokaal als internationaal bekend om zijn tijdloze kwaliteit. Hotel Okura Amsterdam biedt het beste dat de hoofdstad op luxe, gastronomie en hospitality te bieden heeft. En voor zover het kon is het hotel er nóg een stukje luxer op geworden. Want maar liefst 7 suites hebben een complete metamorfose gekregen. Bij de renovatie, die in december 2019 van start ging, is het hele design vernieuwd. Architect Bert Verwey heeft de renovatie van de suites en The Lounge onder zijn hoede genomen. Ruimtelijkheid, comfort en sereniteit vormen de basis voor het vernieuwde interieur.

Hotel Okura Amsterdam

Restyling

Bert Verwey was in 2005 en 2015 ook verantwoordelijk was voor de restyling van de Twenty Third Bar en Ciel Bleu Restaurant. En nu heeft hij in de 7 suites en The Lounge voor een minimalistisch design gekozen. Dit sluit aan op de filosofie van het hotel. Zo is er gebruikgemaakt van zijde behang en de vloerbedekking is speciaal vervaardigd tapijt. De suites zijn gedecoreerd met prints. Maar ook beelden en olieverfschilderijen van de internationaal gerenommeerde kunstenaar Joseph Cals. Het meubilair en de verlichting is in harmonie met de gebruikte materialen en ingetogen kleuren. De stijl is rustig en modern, maar straalt ook warmte uit. Je voelt je er dus meteen thuis terwijl je in een zeer luxe suite vertoeft. Michiel Roelfsema, General Manager van Hotel Okura Amsterdam is zeer in zijn nopjes. “Bij Hotel Okura Amsterdam streven we naar continue verbetering en innovatie. In samenwerking met Bert hebben we de rust en sereniteit die de gast bij binnenkomst in het hotel ervaart, weten te verpakken in een uitgebalanceerd en harmonieus design.”

Hotel Okura Amsterdam Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is lid van The Leading Hotels of the World. En je kunt er ook fantastisch eten en er is een hoogstaand spa- en fitnesscentrum. Er is keuze uit vier restaurants waarvan er drie zijn onderscheiden door Guide Michelin. Kortom: Hotel Okura Amsterdam is de perfecte plek om te verblijven als je het ons vraagt!

Kijk voor meer informatie op: www.okura.nl

De nieuwe Life After Football is uit! Koop hier jouw exemplaar!