SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Authentieke luxe in hartje Amsterdam

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, een historisch icoon, in het hart van de stad met meer dan 155 jaar geschiedenis, heeft afgelopen jaar een uitgebreide verbouwing en restyling ondergaan en is heropend met 402 gerenoveerde eigentijdse kamers en suites, een gerenoveerde lobby, een gloednieuwe Anantara Spa & Wellness met fitnessfaciliteiten, een verscholen binnentuin en uitzicht op de majestueuze Dam en het Koninklijk Paleis. De klassiekers van het hotel, de 19e-eeuwse met glas overdekte Wintertuin, The Tailor Bar en de bekroonde The White Room, zijn behouden. Eigentijdse luxe en historisch erfgoed komen samen in het hart van Amsterdam.

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Luxueuze uitvalbasis

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam is een ontmoetingsplaats voor zowel zakenreizigers als leisure gasten die de bruisende stad en Nederlandse cultuur en geschiedenis op een authentieke manier willen ontdekken. Het museumkwartier, met onder meer het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis, de welbekende winkelstraten en luxe warenhuis De Bijenkorf zijn gelegen op steenworp afstand. De nieuwe hotelkamers van het hotel verwelkomt gasten in eigentijdse stijl, zonder de aandacht voor het Nederlandse erfgoed uit het oog te verliezen. De combinatie van warme tinten, zachte stoffen en opvallende items geven het nieuwe interieur van het hotel een luxe, knusse uitstraling.

En ook op culinair gebied zal u niks te kort komen met het met een Michelinster bekroonde fine-dining restaurant, The White Room, met voormalig 3-sterren Michelin Chef Jacob Jan Boerma als culinair adviseur. Naast het prachtige Grand Café Krasnapolsky en The Champagne Room, biedt The Tailor Bar op maat gemaakte cocktails in een sfeer doordrenkt van kleermakerselegantie. Voor ontspanning kan u terecht in de Anantara Spa met sauna’s, hammam en hoogwaardige behandelingen. Fitnessliefhebbers kunnen terecht in de ultramoderne fitnessruimte en een unieke roterende klimmuur.

Of u nu reist met vrienden, familie of voor zaken, Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam nodigt u uit om de luxe en charme van de stad op een onvergetelijke manier te ervaren.

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Krasnapolsky Amsterdam

Gentlemen’s Dinner 2023

Daarnaast is het hotel ook de perfecte keuze voor kleinschalige tot grote vergaderingen, evenementen en conferenties met uitgebreide faciliteiten en een capaciteit variërend van 10 tot 1500 gasten. Zo is de Wintertuin, de eye-catcher van het hotel, een prachtige locatie voor een bruiloft. Zo ook voor het Life After Football Gentlemen’s Dinner 2023! Volgende week donderdag vindt dit jaarlijkse exclusieve evenement namelijk plaats bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky. Wij kijken er enorm naar uit! Een mooi moment om terug te blikken op de editie van vorig jaar met onder meer coverster Ronald Koeman.