SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hoe Liverpool-legende Robbie Fowler rijker werd na zijn voetbalcarrière

Liverpool FC is synoniem met voetbalgrootheden, maar voor voormalig aanvaller Robbie Fowler betekende zijn loopbaan op het veld slechts het begin van zijn financiële avontuur. Na zijn glansrijke carrière, waarin hij het net regelmatig liet bollen, richtte Fowler zijn aandacht op een ander soort doel: vastgoedinvesteringen. En met succes.

Robbie Fowler Vastgoed

Op slechts 18-jarige leeftijd begon Fowler al te investeren in vastgoed, met de steun van deskundige adviseurs en financiële professionals. Terwijl zijn voetbalschoenen nog niet waren opgeborgen, legde hij al de basis voor een bloeiende vastgoedportefeuille. Dankzij zijn vroege start en slimme investeringen wordt geschat dat Fowler hiermee een indrukwekkende som van maar liefst 30 miljoen pond heeft verdiend, meer dan hij ooit op het voetbalveld heeft ontvangen.

Advies voor investeerders

Een organisatie zoals FundingBase, dat financiering en advies biedt aan ambitieuze investeerders, speelt een cruciale rol in het succesverhaal van Fowler. Door samen te werken met de experts van FundingBase kunnen investeerders zoals Fowler hun vastgoedambities realiseren en hun vermogen laten groeien.

Via FundingBase kan zowel direct als indirect worden geïnvesteerd in vastgoed. Bij directe investeringen (het kopen van vastgoed) kan FundingBase zorgen voor een passende financiering via een professionele financier of een private investeerder. Investeerders kunnen er ook voor kiezen om indirect te investeren, waarbij zij hun geld uitlenen aan andere klanten van FundingBase, vaak met hypothecaire zekerheid. Hiermee kan een goed rendement worden gerealiseerd (≥ 7 procent per jaar) met een laag risico. FundingBase zorgt altijd voor een adequate match.

Fundingbase Robbie Fowler

Als een ware legende op en naast het veld bewijst Robbie Fowler dat slimme investeringen een winnende strategie kunnen zijn. Door te leren van zijn succesverhaal en te profiteren van de expertise van FundingBase, kunnen investeerders hun eigen weg naar financiële groei en welvaart creëren, zelfs na hun carrière als voetballer. Met de juiste kennis, strategie en ondersteuning kan ook jij je financiële onafhankelijkheid realiseren. 

In een interview met de Daily Mirror zei Fowler het volgende over zijn keuze om te investeren: ”Er komt op een gegeven moment een tijd waar je stilstaat en merkt dat je meer controle moet nemen en je naar je life after football moet kijken. Toen ik achttien was, speelde deze gedachte totaal niet, maar gedurende de jaren gaat dit toch meer spelen.”

Robbie Fowler is trouwens niet de enige (oud-)voetballer die werkt in de vastgoed. Zo werkt Sven van Beek (SC Heerenveen) ook als vastgoedmakelaar.