SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hoe investeren voetballers hun geld?

Voetballers verdienen vaak vanaf jonge leeftijd al een topsalaris, maar wat doen ze er eigenlijk mee? Verbrassen ze het geld of weten ze dit slim te investeren. Verhalen over voetballers die hun geld vergokken zijn er genoeg, maar toch hoor je amper de succesverhalen. Waar investeren voetballers nu in? We zetten het voor jou op een rijtje!

Liv Retreats

Liv Retreats

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat merken voetballers ook. Investeren bij Liv Retreats is daardoor de perfecte oplossing. Waarom? Je wordt betrokken bij een welvarende onderneming in een bloeiende sector. Onder andere door toewijding aan duurzaamheid, superieure voorzieningen en diversificatie van inkomsten garandeert Liv Retreats een aantrekkelijk rendement op uw investering en potentieel voor toekomstige groei. Liv Retreats is namelijk niet zomaar een vakantiepark, maar combineert de rust van de natuur met moderne voorzieningen.

FundingsBase

Voetballers hebben een erg druk leven. In het weekend hebben ze een wedstrijd en doordeweeks staan er elke dag trainingen op de planning. Je wilt daarnaast ook wat vrije tijd hebben, dus waar haal je de tijd vandaan om te investeren? FundingBase helpt hierbij! Het bedrijf ondersteunt bij bedrijfs- en vastgoedfinanciering en denkt van begin tot eind met je mee. Dankzij de expertise van het bedrijf vind je de beste deal met professionele financiers of private investeerders en hierbij word je optimaal ontzorgt, zodat jij je energie kunt besteden aan andere dingen. Ideaal toch?

FundingsBase
Liv Retreats

HALL22

Je kunt ook investeren in een sporthal. Dit is wat Frank Rijkaard en Marco van Basten doen. In 2021 begonnen de oud-voetballers samen met drie anderen, Perry Overeem, Edwin Oosterlaar en Barry Atsma, HALL22 in Utrecht. In het pand van meer dan 6500 vierkante meter kun je nu onder andere bowlen, poolen, padel en squash spelen. Wil je meer weten over deze unieke sporthal? Lees het nu!

Voetballer en makelaar

Sommige voetballers investeren in vastgoed. Sven van Beek, aanvoerder van SC Heerenveen, doet dit ook en legde in een interview met Life After Football uit waarom hij begonnen is met investeren: ‘Ik wilde zelf meer gaan investeren in vastgoed in Spanje. Toen ben ik terechtgekomen bij Turnkey del Sol en met hun in gesprek gegaan. Dat gesprek ging eigenlijk over meer dan alleen investeren. Echt gericht op de toekomst om te kijken wat eventueel leuk zou zijn voor mij en waar ik gevoel bij heb. Ik had eerder al een huis in Spanje gekocht, maar dan vooral als vakantiehuis. Ik wist dat ik het op het juiste moment en op het juiste complex had gekocht. Ik wist dat het daar zou gaan groeien: er werden steeds meer dingen in de omgeving gebouwd. Ik zag een goede kans van slagen en daarmee zag ik het ook als een investering.’

Wist jij dat Sven van Beek ook makelaar is? In een interview legt de verdediger het aan ons uit!