SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hiphoplegende in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een paar weken online. Vorige week voegden we met Bilal Wahib een oude bekende toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De afspeellijst van Life After Football begint al steeds meer vorm te krijgen. We waarderen jullie input enorm! Deze playlist mist alleen nog één grote hiphop-legende. Jullie besloten dat Drake toegevoegd moest worden aan de Life After Football Playlist. Hij mag absoluut niet ontbreken door zijn gigantische status. Daarnaast besloten jullie dat de opkomende, Nederlandse rapper Cor een plekje moest krijgen in de afspeellijst. Daarom hebben wij de nummers Lemon Pepper Freestyle en Beschadigd toegevoegd aan de playlist.

Drake – Lemon Pepper Freestyle

Aubrey Drake Graham, beter bekend als Drake, is misschien wel de grootste levende legende binnen de hiphopwereld. Afgelopen vrijdag verscheen zijn nieuwe EP genaamd Scary Hours 2. Op deze EP staan drie verse tracks van de Canadese rapper. Een van de meest recente tracks van Graham moest een plek krijgen in de Life After Football Playlist. De nieuwe tracks zijn een vervolg op Scary Hours, de EP die in 2018 uitkwam. Deze lijst bevatte onder andere de track God’s Plan, waarmee Drake een Grammy Award won in de categorie ‘Best song’. Graham dook samen met Rick Ross de studio in voor zijn nieuwe track Lemon Pepper Freestyle. De rappers bundelen hun krachten en freestylen op een harde beat over hun lifestyle. Wij zijn onder de indruk van de track. Zal ook dit nummer in aanmerking komen voor een Grammy Award?

Drake in de Life After Football Playlist

Cor – Beschadigd

De Nederlandse rapper Cor, ook wel bekend als Corshottaa, heeft afgelopen jaar zijn intrede gemaakt in de Nederlandse hiphopscène. In het tweede seizoen van Danny Op Straat sprak de rapper met Danny Ghosen over zijn criminele verleden. Hij wilde zijn leven verbeteren en besloot zich te focussen op rap. Zijn nummers werden enorm goed ontvangen, waardoor Cor al een aardige fanbase heeft opgebouwd. In zijn tracks rapt hij over zijn verleden. Eind februari bracht de Nederlandse rapper zijn debuutalbum Weg Van Hier uit. Op dit album staat het nummer Beschadigd. Samen met collega-rappers Kevin en ADF Samski rapt Cor over hoe hij door de jaren heen beschadigd is en hoe dit hem heeft gevormd als persoon. De komende jaren zullen we nog veel horen van deze talentvolle rapper.

Rapper Cor in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.