NEEM EEN KIJKJE IN DIT INDRUKWEKKENDE MONSTER!

Door de nieuwe upgrade van de Jaguar F-PACE wil je niet anders dan een rondje rijden in deze auto! Maar wat is er allemaal verbeterd?

Bekijk het hier
Menu

Uitzonderlijke klasse naast het veld

Zo comfortabel mogelijk afreizen naar een voetbalwedstrijd? Dan is de BMW XM wat voor jou! Het nieuwe model van BMW staat voor puur rijplezier en comfort. Voor je het weet ben je gearriveerd bij het stadion. Al is dat geen verrassing als je ziet wat deze auto allemaal in petto heeft.

De BMW XM mag je niet missen

De perfecte combinatie

Het is als een één-tweetje tussen Suárez en Messi in hun glorieperiode bij FC Barcelona. De XM van BMW is ook het allerbeste van twee werelden. De klasse en elegantie van de SUV-achtige X-modellen, maar toch ook een flinke vleug agressiviteit en moderniteit van de M-serie. Onder de motorkap vinden we een indrukwekkende M TwinPower Turbo V8 benzinemotor en krachtige elektromotor die samen goed zijn voor een vermogen van ruim 650 pk. Ondanks de SUV-carrosserievorm is de XM dynamisch en ligt de focus van dit monster op de performance.

Ben je namelijk bang de aftrap van de wedstrijd niet te halen? Met deze bolide weet je zeker dat je al tijdens de warming-up op de tribune zit. Het duurt maar 4,3 (!) seconden om van 0 naar 100 km/h over de weg te rijden! Hierdoor ben je ook na de wedstrijd weer binnen no time heerlijk thuis en hoef je geen voetbalwedstrijd op de televisie te missen.

Een auto waar je naar kan blijven kijken
Luxe en comfort in de BMW XM

Een auto voor de hele familie

De auto kreeg veel bekijks toen wij zelf een rondje maakten,  al verbaasden ons dat niet. Wij keken zelf ook onze ogen uit toen we voor het eerst deze bolide zagen staan. Vooral de iconische voorzijde trok bij ons de aandacht, terwijl we bij het zien van de wielen even sprakeloos waren.

Eenmaal in de auto werden we overtroffen door luxe. Je hebt niet eens het gevoel dat je in een auto zit. Het biedt enorm veel zitruimte en dit maakt het een ideale auto voor de hele familie. Wil je meer weten over deze geweldige BMW XM? Kijk dan op de site van BMW.

Toch zijn er ook nog velen anderen unieke BMW modellen. Zo hebben we eerder geschreven over de BMW i7 en en BMW iX M60. Auto’s die zeker het kijken waard zijn!