SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het verhaal achter GASSAN pre-owned

De laatste jaren is de luxe tweedehandsmarkt explosief gegroeid en zijn pre-owned horloges steeds populairder geworden. David de Munnik (32) en Ezra Kadouch (31) weten als geen ander wat een pre-owned horloge zo bijzonder maakt. Soms kopen hun klanten een horloge als investering, maar vaak zien ze het eerder als een kans om een uniek exemplaar te bemachtigen dat later doorgegeven kan worden aan de volgende generatie. Hoe dan ook, de aanschaf van een pre-owned horloge gaat altijd gepaard met een mooi verhaal.

GASSAN Pre-Owned

Holy triangle

Zowel Ezra als David werkte al eerder voor een bedrijf dat pre-owned horloges verkocht. Op een avond in een café sparren de twee vrienden over hun werk en krijgen zij het idee om samen in deze business te stappen, met als uitgangspunt de holy triangle: ‘’De kwaliteit van het product, een competitieve prijsstelling en kwaliteit van de service’’, aldus David. ‘’We gingen om ons heen kijken en zagen dat GASSAN zich nog niet bezighield met de pre-owned markt. We zagen ook dat zij wél de pijlers in huis hadden. Samen, wat ons betreft, een winnend concept.”

En zo is er inmiddels al twee jaar een prachtige samenwerking met GASSAN. ‘’We zijn natuurlijk een jong merk binnen GASSAN, maar dat werkt heel goed’’, vervolgt Ezra. ‘’Onze ideeën worden binnen het bedrijf gewaardeerd, maar we moeten ook rekening houden met tradities binnen het bedrijf, tradities die ervoor hebben gezorgd dat GASSAN zo succesvol is geworden.’’

Speciale momenten bezegelen

En zoals gezegd, de aanschaf van een pre-owned horloge gaat vaak gepaard met emoties en een mooi verhaal. “Sommigen vieren dat ze iets bijzonders hebben bereikt in hun leven, anderen om een speciaal moment te bezegelen’’, zegt David, die ook aan de inkoopkant mooie momenten beleeft. ‘’Laatst was er een dame die het horloge van haar overleden man wilde verkopen. Het horloge had een hele zware emotionele lading. Ze wilde het verkopen zodat ze met het geld iets moois zou kunnen doen met haar familie. Dat zijn wel dingen die je bijblijven.”

Ben jij benieuwd naar de GASSAN pre-owned collectie? Neem vooral zelf een kijkje!