SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het ultieme persoonlijke Vaderdag cadeau

Heb je geen inspiratie voor een mooi Vaderdag cadeau? Look no further! Wij hebben de beste tip voor een zeer persoonlijk presentje aan jouw grote held en GASSAN helpt daar een handje bij.

De afgelopen maanden hebben we allemaal als geen ander beseft en ervaren hoe belangrijk familie en onze naasten voor ons betekenen. Nóg meer dan normaal. We beseffen ons eens te meer hoe bijzonder en fijn de familieband is tussen, bijvoorbeeld, vader en dochter en hoe gelukkig en blij zij met elkaar zijn. En hoe kun je jouw held beter verrassen dan met een mooi Vaderdag cadeau van GASSAN?

Het ultieme Vaderdag cadeau van GASSAN

Voor papa

Iemand die deze tip opvolgde is Brooke de Boer, dochter van ex-profvoetballer en tegenwoordig trainer en analist, Ronald. Voor vaderdag zocht Brooke een bijzonder cadeau om aan Ronald cadeau te doen. En laat GASSAN nu net een supermooie nieuwe collectie hebben ontworpen: de GASSAN Colour Bracelets. Deze stoere armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, gemaakt van zwart zijden koord en is hét perfecte Vaderdag cadeau. Zo kan je kiezen uit een armbandje met een schakel beschikbaar in het 14 karaats geelgoud. Of kies de Triple Circle Colour Bracelet. Dit stoere armbandje is beschikbaar met de cirkels in drie kleuren goud of met alle cirkels in één kleur goud.

 

Persoonlijk

Wil je jouw GASSAN Vaderdag cadeau een persoonlijk tintje geven dan is er ook een armbandje in het 18 karaats wit-, geel- of roségoud, verkrijgbaar met een naamplaatje. Je kunt op het plaatje een persoonlijke touch toevoegen door te kiezen voor een gravure met ‘papa’ of de naam van de kinderen. Je kunt voor je vader ook kiezen voor een van de 14 karaats geelgouden Initial Colour Bracelets, met de letters van zijn gezin. Als verrassing, speciaal voor Ronald, heeft Brooke een armbandje laten maken met daarop haar eigen initialen. Een persoonlijker cadeau van dochter aan vader geven, kan haast niet.

 

Snel bestellen

Naast de intitalen van zijn kinderen, kunnen Amsterdamse papa’s ook bijvoorbeeld kiezen voor een armbandje met de Amsterdamse Andreaskruisen. En ‘XXX’ staat tevens natuurlijk voor drie liefdevolle kussen. Kortom: inspiratie genoeg! De prijzen van de armbandjes in GASSAN’s Colour Bracelets-collectie variëren van €79 tot €231. En let op: de levertijd van de Initials Colour Bracelets is 3 werkdagen, dus snel bestellen voor Vaderdag! Bij je aankoop kun je in het opmerkingenveld vermelden welke initialen of tekst voor de gravure jij wenst.

De armbandjes en andere tofste Vaderdagcadeaus van GASSAN vind je hier.

Ben jij benieuwd naar topvoetballers die in nog een andere sport erg uitblonken? Lees hier “De 11” Multitalenten.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.