SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het toonbeeld van de sportieve, luxueuze SUV

Maak kennis met de nieuwe Range Rover Sport. In een vergelijkbaar jasje als zijn grote broer, maar met nog krachtigere, indrukwekkende prestaties, ontwikkeld om elke uitdaging aan te gaan. De Sport presenteert een compleet nieuwe definitie van sportieve luxe en comfort. De vierwieler is beschikbaar in verschillende varianten: een diesel-, een benzine- en een Electric Hybrid-variant. Variërend van 300 tot 530 pk. De Electric Hybrid beschikt daarnaast over een volledig elektrische actieradius van 113 kilometer. Perfect voor de korte afstanden dus.

Range Rover Sport

Ongekend comfortabel

We zijn van de Sport gewend dat het model excelleert in comfort. Land Rover stelt dat comfort begint bij prettig zitten. En dat zit wel goed met de elektrisch verstelbare en in temperatuur beheersbare voorstoelen. De stoelen beschikken over tal van functies met geheugenfunctie, massagefunctie en hoofdsteunen die ook zijdelingse steun bieden. Zowel voorin als achterin heeft de Sport ergonomisch geoptimaliseerde stoelen. De materialen, de fijne details en de nieuwste technologieën geven het interieur een luxueuze, sportieve uitstraling. De Range Rover Sport biedt met de 29 speakers, waaronder in de hoofdsteunen, een geweldige geluidservaring en de mogelijkheid persoonlijke geluidzones te creëren.

Ook buiten de gebaande paden helpt de Range Rover Sport je met de Adaptive Offroad Cruise Control. Het is een evolutie van All-Terrain Progress Control en zorgt ervoor dat de bestuurder de gewenste snelheid en het gewenste comfort ook op ruwe ondergrond kan aanhouden. Daarnaast evalueert Terrain Response het oppervlak van het terrein en past het onderstel hier automatisch op aan.

Krachtige powerunit

De Range Rover Sport komt in verschillende varianten: een diesel-, een benzine- en een Electric Hybrid-variant. Variërend van 300 tot 530 pk. De Electric Hybrid beschikt ook over een volledig elektrische actieradius van 113 kilometer. Voor de meeste eigenaren zou dat volgens Land Rover genoeg zijn om tot 75 procent van alle ritten elektrisch af te leggen. Ideaal dus. En dan heb je nog het topmodel. Met de V8 Twin Turbo benzinemotor en een vermogen van 390 kW (530pk), biedt het de optimale Range Rover Sport-karakter. De acceleratie van 0-100 km/u kost slechts 4,5 seconden en de topsnelheid bedraagt 250 km/u. De combinatie van ultiem comfort en uitzonderlijke sportieve prestaties.