SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het nieuwe future proof reizen

In deze tijd willen we graag gemakkelijk en veilig mobiel blijven. Maar wij willen ook rekening houden met het milieu. De nieuwe future proof scooter van Unu is daarvoor ideaal.

Unu is marktleider in Duitsland, maar nog redelijk onbekend in Nederland. Mobiliteitsbedrijf Pon heeft een investering gedaan, zodat nu ook de Nederlandse markt betreden kan worden. Met het nieuwe model wil Unu de Franse en Nederlandse markt gaan veroveren. De future proof scooter is ontworpen in Berlijn in samenwerking met partners als Bosch, LG, Vodafone en vooraanstaande product ontwerper Christian Zanzotti. De Italiaan is onder meer bekend van zijn designs voor Audi, BMW en Rolls-Royce.

Nieuwe Normaal

Duurzaam en met stille kracht reizen zien we tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. Dit is de toekomst en zal ongetwijfeld het nieuwe normaal worden. De nieuwe Unu scooter is de ideale urban mobility oplossing om mensen met hun eigen stad te verbinden. Het design van is anders dan bij alle andere elektrische scooters. Deze nieuwe e-scooter is niet gebaseerd op klassieke scooters met fossiele brandstof. Het ontwerp is volledig in-house ontworpen om elektrisch te rijden. Het lichte gewicht zorgt voor veel wendbaarheid. En dat is natuurlijk handig in de drukke stad. Het opladen gaat heel eenvoudig, dankzij de draagbare accu’s van LG. Binnen 7 uur is de accu weer volledig opgeladen. De actieradius van deze future proof scooter kan met twee volle accu’s oplopen tot meer dan 100 kilometer.

Makkelijk en veilig mobiel blijven met de unu e-scooter

Future Proof model

Het nieuwe model is een innovatieve upgrade van de Unu scooter classic. De slimme e-scooter is verkrijgbaar in zeven kleuren: Glossy Red, Glossy Blue, Matte Pine, Matte Coral, Matte Stone, Matte White en Matte Black. De scooter kan al van jou zijn vanaf € 2.799.

Is je scooter leeg dan zijn de oplaadkosten maar € 0,75 per 100 kilometer. Bosch heeft een elektrische aandrijving geïntegreerd in het achterwiel, waardoor er extra opbergruimte gecreëerd wordt. Hierdoor is het makkelijk om spullen mee te nemen of om even de dagelijkse boodschappen te halen. Geen zin om altijd maar met die helm te slepen? Ook daar is een oplossing voor. Er is genoeg ruimte om twee helmen in de scooter te plaatsen.

Heb je interesse gekregen, bekijk dan de website voor meer informatie: www.unumotors.com/nl

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.