SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het kerstcadeau met een diamanten randje!

Het diamanten- en juwelenhuis GASSAN tovert een sterk staaltje improvisatie uit haar hoge hoed. De diamantenfabriek van het merk is omgetoverd tot een waar kerstfeest. Speciaal voor de gelegenheid heeft GASSAN toch een persoonlijke ’touch’ kunnen geven aan het shoppen, waar het gebruikelijke personal shoppen sinds de aangescherpte coronamaatregelen niet meer mogelijk is. De personal shoppers staan namelijk vanaf nu ook virtueel voor u klaar! Op deze manier probeer GASSAN haar klanten zo goed mogelijk te helpen en het gevoel geven dat je met de volle 100 procent het perfecte kerstcadeau hebt gevonden.

GASSAN Exclusive

Unieke aandacht voor je kerstcadeau!

Nu de maatregelen flink zijn aangescherpt moeten ook de winkels van GASSAN Diamonds dicht. Zoals zij al meerdere keren hebben bewezen laten zij zich daardoor niet uit het veld slaan, maar komen zij juist met unieke oplossingen! Speciaal voor haar klanten en de feestdagen heeft de diamantair de fabriek omgetoverd om u de meest feestelijke shopping experience te kunnen geven. Op deze manier kan GASSAN u zo gezond en veilig mogelijk helpen met het uitzoeken van uw favoriete kerstcadeau. Zo kunt u bijvoorbeeld in een video call met je favoriete personal shopper toch persoonlijk advies krijgen. Het sales team van het bedrijf staat namelijk voor je klaar om zo goed mogelijk te helpen bij alle vragen. Hoe je dit regelt? Daar heeft GASSAN meerdere oplossingen voor: Bel met het algemene nummer +31 (0)20 622 5333 en vraag naar jouw favoriete personal shopper! Stuur een WhatsApp-berichtje naar +31 (0)6 899 359 86, mail naar online@gassan.com of stuur een persoonlijk berichtje via Instagram of Facebook.

Mocht je toch liever vanaf de bank via gassan.com een mooi sieraad, horloge of een ander item willen bestellen en twijfel je of het wel op tijd binnen is vanwege de drukte bij de bezorgdiensten, daar heeft GASSAN óók aan gedacht. Speciaal voor deze bijzondere tijd biedt het juwelenmerk hun persoonlijke chauffeur service aan om ervoor te zorgen dat je cadeaus op tijd voor de feestdagen binnen zijn. Dat klinkt toch helemaal perfect! Ook hebben ze online het retour termijn verlengd tot 30 dagen, zodat je genoeg tijd hebt om alles op je eigen tempo te kunnen bekijken en je aankoop te retourneren mocht dat nodig zijn.

Neem een kijkje op de gassan.com om inspiratie op te doen voor het perfecte kerstcadeau. Bestel en ontvang nu razendsnel jouw gekozen item voor onder de kerstboom.

Ons gloednieuwe Fashion Player magazine is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #71 met jouw Fashion Player op de cover!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.