SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het architectonische hoogstandje Hyde Park

Maak kennis met Hyde Park: een duurzaam en autosluwe stadswijk in Hoofddorp. Hier komen meer dan 3.800 ruimtelijke luxe appartementen en studio’s. Hyde Park is gelegen naast een uniek stadspark. De brede boulevards met restaurants, riante binnentuinen en zon overgoten dakterrassen zorgen voor rust en genot. 

Het architectonische hoogstandje onder de rook van Amsterdam

Smaakvol wonen aan de boulevard

Knightsbridge vormt de entree van Hyde Park en bestaat naast 406 luxe appartementen voorzien van tuin, balkon of dakterras, een moderne keuken én design sanitair. Daarnaast beschikt het complex over een high-end sportschool, smoothiebar, flexwerkplek en ligt het ook nog eens pal aan een mooie boulevard. Nee, we hebben het hier niet over de chique wijk in hartje Londen, maar over het architectonische hoogstandje onder de rook van Amsterdam.

Het aanbod woonruimtes in dit complex varieert van studio’s tot ware penthouses. Het grote voordeel van deze woningen is dat ze op eigen grond staan, waardoor je dus geen erfpacht hoeft te betalen. Interesse in een woning op Knightsbridge? Breng dan een bezoekje aan het Hyde Park in Hoofddorp en laat je bijpraten door de verkoopadviseurs van Hyde Park!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.