SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Herinneringen creëren met Inverno Scent

Afgelopen augustus lanceerde familie Winter een luxe huisgeurenlijn genaamd Inverno Scent. Het familiebedrijf is opgericht door ouders Yvonne en Aron en dochter Shari, die hun passie voor mooie geuren met elkaar delen. Geur speelt volgens de familie een centrale rol in het leven; het zorgt voor een gevoel van gezelligheid, verbondenheid, vertrouwen en liefde. Met deze insteek ontwikkelden ze luxe huisgeuren om een speciaal en warm huisgevoel te kunnen creëren. Wij spraken vader Aron, die ons meer vertelde over de prachtige producten.

Inverno scent

Een luxe huisgeur speciaal voor jou

Geuren zijn van groot belang tijdens het creëren en herinneren van mooie momenten. Zo vertelt Aron: “op vakantie in Rome zei Shari tegen mij iets te willen doen met huisgeuren. ‘Ze vertelde dat een geur je kan wanen in een bepaalde plek; een geur kan een gevoel van warmte en veiligheid overbrengen”. Vanuit hier ontstond de ambitie een product op de markt te brengen dat liefde, warmte en gezelligheid uitstraalt. De familie vindt het daarnaast enorm belangrijk dat een geur goed bij jou en je huis past, een geur maakt immers echt deel uit van je interieur. Hierdoor is niet alleen de geur, maar ook het uiterlijk van de geurkaarsen, geurstokjes en interieursprays van essentieel belang. Bij Inverno Scent gaat het dan ook echt om het totaalplaatje; ze bieden een luxe huisgeur die volledig bij jouw voorkeuren én je interieur past. Waarom het deze naam draagt? “Als je weet dat scent, geur betekent. Shari is geboren in Italië, dus onze achternaam is in het Italiaans ‘Inverno’. De keuze was dus vrij snel en logisch gemaakt!” zegt Aron.

Voor iedereen een passende geur

Inverno Scent heeft mooie frisse zomerse geuren, maar ook romantische, kruidige en houtachtige geuren. De verschillende geuren zijn verkrijgbaar in geurkaarsen, geurstokjes en roomsprays. Toen we Aron vroegen waarom mensen Inverno Scent zouden moeten kopen, zei hij “Inverno Scent past vanwege de rustgevende uitstraling in iedere huiskamer en het is een fantastisch mooi product dat liefde en gezelligheid uitstraalt”. De familie wilde er voor zorgen dat je met behulp van Inverno Scent een persoonlijk en speciaal thuisgevoel kan creëren, juist omdat dit ook voor hen van groot belang is. Zo vertelde Aron: ‘Inverno Scent staat in het teken van een warm en liefdevol ‘thuis’ gevoel creëren, zodat je klaar bent om mooie herinneringen op te halen én te maken’.

Bekijk hier de heerlijk luxe huisgeuren van Inverno Scent en laat jouw huis liefde, warmte en gezelligheid uitstralen met de geursensatie die het beste bij jou en je interieur past!

Hou je van mode en lifestyle en wil je hier meer over lezen? Bemachtig ons laatste magazine over dé fashion players van 2021 via dewebshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Inverno Scent