SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Harry’s zet zich in voor het goede doel!

Zeven jaar geleden werd Harry’s Inc. opgericht door Jeff en Andy. Twee ondernemers uit New York City die zich met hun verzorgingsproducten voor mannen wilden richten op hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Het product vond zijn weg in de markt en werd populairder en populairder. In 2017 werd zelfs de grote oversteek gemaakt naar de andere kant van de Atlantische oceaan. In Europa en het Verenigd Koninkrijk wilden zij weer hun woord verspreiden en de uiterlijke verzorging van mannen beter en toegankelijker maken. Ook hier is het product een succes en nu willen zij alle mannen ter wereld hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg bieden. Daarom doneert Harry’s ieder jaar 1% van haar omzet aan het goede doel. In Nederland heeft het bedrijf zich gekoppeld aan Stichting 113 Zelfmoordpreventie.

Harry's 113

Voetballers en uiterlijke verzorging gaan al jaren hand in hand. Steeds vaker hoor je spelers die bewust bezig zijn met hun uiterlijk verzorging én hun geestelijke gezondheid. Om het uiterste uit je carrière te halen moet je niet alleen lekker in je vel zitten. Je moet ook alles op een rijtje hebben op het mentale aspect. De absolute topspelers van de wereld kunnen dat als geen ander en naast hun voetbalkwaliteiten, maken zij daarmee het verschil!

Verzorgingsproducten voor mannen voor de goede voornemens

Om er goed uit te zien, zijn niet altijd de duurste producten de beste oplossing. Harry’s wil daarin graag anders zijn. Dus geen hoge bedragen of veel te veel ontwerpen, maar zij geven de prioriteit aan hoogwaardig vakmanschap. Daarnaast geeft Harry’s niet alleen om de huid van de man, maar om het leven van de man. Zo staan zij voor het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg voor mannen en het doorbreken van stereotypen over mannelijkheid. Dit doen zij door jaarlijks 1% van de omzet opzij te zetten en te doneren aan het goede doel. Wereldwijd heeft Harry’s inmiddels al meer dan $5 miljoen gedoneerd aan zo’n veertien goede doelen.

In Nederland heeft het bedrijf dat zich richt op verzorgingsproducten voor mannen gekoppeld aan 113. Deze stichting staat ook wel bekend als Stichting 113 Zelfmoordpreventie. Harry’s zal met haar 1% de inspanningen van 113 ondersteunen om de rol van geestelijke gezondheidszorg bij mannen te begrijpen. Zo is 113 met onderzoeken bezig om vast te stellen hoe instellingen voor geestelijke gezondheidszorg hun diensten voor mannen van middelbare leeftijd kunnen afstemmen en optimaliseren, om uiteindelijk bij te dragen aan het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg voor deze groep.

Bij aanschaf van Harry’s help je dus niet alleen jezelf aan een heerlijke gladde huid, maar help je ook heel veel anderen mannen in Nederland om de kwaliteit van leven te verbeteren!

Alle Harry’s producten zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.harrys.com en Etos (in-stores en online)

Ons gloednieuwe Fashion Player magazine is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #71 met jouw Fashion Player op de cover!

Harry's 113
ShaveGel Harry's
FaceWash Harry's