SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Verdedig je huid tegen alle uitdagingen

Iedereen zoekt altijd naar de perfecte crème voor huidverbetering. Kan jij het ook niet vinden? Geen zorgen! Maak kennis met de nieuwe Equalizer van hannah. Deze crème is een hightech multitalent in huidverbetering en zal snel en efficiënt zorgen voor een langdurig egaliserend resultaat. Zo hoef jij niet langer je tijd te verdoen aan zoeken en straal je voortaan elke dag.

Hannah de perfecte crème voor huidverbetering

Pionier in huidverbetering

Het Nederlandse cosmeticamerk hannah staat al sinds 1979 voor huidverbetering. Ze zijn door middel van specialisme, jarenlange praktijkervaring en absolute pionierschap over de revolutionaire bindweefselmassage gekomen tot een effectief stappenplan voor de huid. Daarnaast geven dagelijks meer dan 450 hannah huidcoaches in Nederland advies over hoe je de huid op een effectieve manier moet reinigen en verzorgen om tot een huidverbetering te komen. Men spreekt dan ook over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’!

Aanval is de beste verdediging

De Equalizer van hannah is als een centrale verdediger in het hart van de defensie: een multi-talent dat alle aspecten van huidverbetering aanpakt. Met geavanceerde technologieën zoals Bicowhite®, Bakuchiol en kurkuma-olie, werkt het als een krachtige booster om hyperpigmentatie te verminderen en nieuwe pigmentvorming te voorkomen. De crème zorgt voor een rustig totaalbeeld en brengt de huid zichtbaar en voelbaar in balans.

Net zoals een centrale verdediger is het hoofddoel van de Equalizer om de vijand te verslaan. Zo beschermt dit hannah-product je tegen UVA-straling en de afbraak van collageen en elastine. De actieve stof Solastemis™ stimuleert het DNA-reparatiesysteem van de huid en vermindert oxidatieve stress. Door de hoge concentraties van antioxidanten zoals Astaxanthine geeft de Equalizer de huid een stralende en gladde uitstraling.

Dus waar wacht je nog op? Kies de juiste aanval voor de beste verdediging en verbeter je huid!

De Equalizer van hannah is de ideale crème