SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Stop met shaken, laat je masseren

In het leven van een (top)sporter speelt voeding een belangrijke rol: krijg je genoeg eiwitten binnen, rekening houden met verzadigd of onverzadigd vet en verschillende groepen koolhydraten, maar wist je dat sommige op het oog gezonde voedingskeuzes je huidproblemen kunnen verergeren? Het idee dat alleen ongezonde voeding als chocola je huid verslechterd is achterhaald.

Anouk Hoogendijk op bezoek bij hannah skincare

Als sportief en bewust persoon wil je dat je huid net zo straalt als je gezonde levensstijl. Maar soms kunnen onzuiverheden en pigmentvlekken je gezicht, hals en rug ontsieren, zelfs als je voedzame maaltijden eet. Zo ontstaan bijvoorbeeld eiwitpuistjes door het gebruik van eiwit- of proteïneshakes. Ook zuivelproducten als yoghurt, kwark en melk werken averechts als je je goede huid wil onderhouden. Als vervanger van bovenstaande producten wordt vaak teruggevallen op soja alternatieven. Toch is ook dit niet de oplossing.  

Workout voor je huid

Gelukkig kunnen we toch iets doen! Werk samen met een huidcoach van hannah die je advies geeft op basis van een grondige huidanalyse en ervaring. Huidverbetering vereist dagelijkse zorg, net als sporten. Regelmatige bezoeken aan een huidcoach, inclusief bindweefselmassage, geven je huid de workout die het nodig heeft. Combineer dit met de juiste thuisverzorging en je huid zal stralen! 

Goed voor jezelf zorgen? Dat kan ook met het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Trakteer jezelf of je partner op een hoogstaande culinaire ervaring, luxe fitness en spa. De ideale uitvalbasis voor een ontspannen weekend in de hoofdstad!