SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

hannah bereid je huid voor op een prachtige zomer

Jaarlijks sneuvelen er in de zomerperiode enkele records. Zo hadden we vorig jaar de heetste zomer sinds 1944. Het jaar daarvoor was weer de langste hittegolf gemeten en in 2014 hadden we weer te maken met een van de natste zomers ooit. Kortom, het kan alle kanten op, ook deze zomer weer. Met hannah zorg je er in ieder geval voor dat je huid niet beschadigd raakt.

Ongeacht wat voor weer de zomer ons brengt, je moet jouw huid goed verzorgen. We hopen natuurlijk op veel zon, maar ook als deze niet schijnt is bescherming nodig. Wij lichten twee must haves van hannah toe voor komende zomer.  Met de Hydro Mask en de Body Shield SPF50 heb je twee hulpjes bij de hand waarmee je de zomer makkelijk mee doorkomt.

Huidbeschermend

Het nieuwe Hydro Mask van hannah blaast jouw huid nieuw leven in. Wanneer droog, is je huid veel vatbaarder voor aandoeningen. Regelmatig gebruik van het Hydro Mask bezorgt je een vochtige huid en laat deze soepel en zacht aanvoelen. Dat vermindert de kans op huidziektes.
HydroMask 45 van hannah

Hydro Mask (45ml) – €33 

Zonneklaar 

Optimaal genieten van de zon, zonder dat je huid veroudert? De Body Shield SPF50 neemt maximaal vitamine D op. Met dit product van hannah ben je verzekerd van een hoge, maar ook langdurige bescherming. De crème is niet plakkerig en ook daarom perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Behalve dat het bescherming biedt tegen de zon, houdt Body Shield ook op natuurlijke wijze het vocht- en vetgehalte in balans.  
BodyShield van hannah

Body Shield SPF50 (150ml) – €39,90

 
Ga voor deze items en nog veel meer beschermende producten naar www.hannah.nl
 
Nog goede slippers nodig voor komende zomer. Bekijk hier de nieuwste Havaianas collectie in samenwerking met Mastermind JAPAN.  
 
Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.