SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hamilton steelt de show in Tenet

De nieuwe film van Christopher Nolan, Tenet, is eindelijk te zien in de bioscoop. En het zijn niet alleen de hoofdrolspelers John David Washington en Robert Pattinson die de show stelen want horlogemerk Hamilton maakt ook zijn opwachting.

Het van oorsprong Amerikaanse horlogemerk heeft een lange traditie van cameos maken. Horloges van het merk waren al in meer dan 400 films te zien. Zoals in 1961, in de muzikale romantische komedie “Blue Hawaii” met Elvis Presley. Maar ook in Stanley Kubrick’s “2001: The Space Odyssey”, “Men in Black 3”, “Interstellar”, “A Good Day to Die Hard”, “The Dark Night Rises” en “Ocean’s Eleven” zagen we Hamilton terug.

Uniek model

En nu is Hamilton dus ook in de nieuwste sci-fi thriller “Tenet” van topregisseur Christopher Nolan te zien. Ontwerpers en technici van Hamilton hebben, samen met het designteam van Tenet een speciaal horloge ontwikkeld. In 18 maanden tijd werd het horloge technisch ontwikkeld, getest en geproduceerd. Dit gebeurde in het laboratorium van de Swatch Group in Zwitserland. Het resultaat is de Hamilton Khaki Navy BeLOWZERO. Om aan de eisen van de film te voldoen zijn er tientallen modellen van het uiteindelijke filmhorloge gemaakt. De horlogemakers waren zelfs op de filmset aanwezig om te helpen met de unieke functies van het horloge.

Palindroom

De kast van de Hamilton Khaki Navy BeLOWZERO is gemaakt van lichtgewicht titanium en zwart PVD. Deze meet 46 mm en de wijzerplaat is zwart. De secondewijzer heeft een blauw of een rood uiteinde. Dit als verwijzing naar de belangrijkste kleuren in de film. Van elke kleurenversie is een gelimiteerde oplage van 888 stuks. Dit getal is een knipoog naar de titel van de film. Want net als dit getal is de titel ook een palindroom. De band is van zwart rubber en de prijs van het horloge is €1945.

Meer informatie: HamiltonWatch.com

Door de jaren zijn er vele culthelden gepasseerd op de Nederlandse velden. De meest unieke hebben zelf eens standbeeld gekregen bij hun club. Wij hebben de culthelden die een standbeeld hebben verdiend op een rijtje gezet. Check het hier.

Meer lezen over lifestyle, fashion en voetbal? Check dan onze Facebook en Instagram.