SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hakim Ziyech en zijn gloednieuwe brute bolides

Hakim Ziyech is er natuurlijk financieel flink op vooruit gegaan na zijn overstap naar Chelsea. Waar hij het bij Ajax nog met een ‘schamele’ 75.000 euro per week moest doen, is zijn weeksalaris nu opgelopen tot ongeveer 112.000 euro. The Wizard heeft onlangs een collectors item aan de haak geslagen, daarnaast is hij ook trotse eigenaar van een Brits monster geworden.

Natuurlijk heeft Hakim Ziyech een goede smaak en dat is te zien aan zijn autokeuze(s). Begin juli kocht hij bij VDM Cars niet een normale Audi RS6, maar de exclusieve RS6-R. Een brute auto van het Duitse automerk, waarvan er maar 125 beschikbaar zijn. De stationwagen is een echte beuker en heeft maar liefst 740 pk aan vermogen. Met zijn bizarre powerbron zit hij binnen 3,2 seconden op 100 km/u. Met een topsnelheid van 320 km/u is hij ook nog eens sneller dan zijn vorige tonnenaankoop, de Lamborghini Urus. Wat de Audi RS6-R heeft gekost is niet exact bekend, maar het bedrag zal richting de €300.000 gaan. 

https://www.instagram.com/p/CCYqWFGihen/

In stijl door Londen

Nu hij speler van Chelsea is moet hij ook in Engeland de blits kunnen maken. Dat doet hij met zijn gloednieuwe Rolls-Royce Cullinan Black Badge, een hele mond vol maar dan heb je ook wat. De Britse auto- en vliegtuigmotorfabrikant verwijst met de naam ‘Cullinan’ naar de grootst gevonden diamant ooit. Nou, dat past toch precies bij HZ22? De Black Badge uitvoering geeft de al zo classy ogende RR nog meer uitstraling. Mocht je de SUV in Londen zien rijden met opvallende 24-inch Vossen-velgen eronder, dan is dat Hakim Ziyech. De Spirit of Ecstacy – zoals de mascotte voorop de auto genoemd wordt – kost zo’n half miljoen, maar dan ben je wel van alle luxe voorzien. 

https://www.instagram.com/p/CEWZ1hpixr1/

Check hier ook de uitgelichte bolide van Donny van de Beek van vorige week!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.