SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze voetballers ondergingen een haartransplantatie

Een lijstje met David Beckham, Iker Casillas en ‘onze eigen’ Ruud Gullit en Noussair Mazraoui, maar wat hebben deze mannen met elkaar gemeen? Allen ondergingen een haartransplantatie. Veel mannen moeten er na verloop van tijd aan geloven: kaalheid. Gelukkig zijn er goede mogelijkheden om hier wat aan te doen, bijvoorbeeld een haartransplantatie. Voor velen is dit een spannende ingreep. Specialistische kennis, uitgebreide ervaring en vertrouwen is hierbij cruciaal. Hiervoor bent u bij Amsterdam Hair Institute aan het juiste adres.

Amsterdam Hair Institue

1. David Beckham

Wereldster David Beckham onderging in het verleden een haartransplantatie. De Engelsman voetbalde onder meer bij Real Madrid, Manchester United en AC Milan, maar baart ook naast het voetbalveld veel opzien. De superster is al van jongs af aan enorm populair bij het vrouwelijke geslacht. Beckham is uitgegroeid tot een fashion icoon en bekend als mede-eigenaar van Inter Miami, waar Lionel Messi sinds afgelopen zomer voetbalt. En dat dus met een succesvolle haartransplantatie.

2. Davy Klaassen

Davy Klaassen, Mister 1-0, vertrok afgelopen zomer naar het grote Inter Milan. Voordat Klaassen begon aan zijn periode in Milaan, onderging hij eerst een haartransplantatie bij Amsterdam Hair Institute. En met succes. Recent deelde Davy Klaassen een foto op zijn socials waar hij met zijn nieuwe kapsel te zien was. Een groot verschil met eerst, maar gezien de vele positieve reacties ook een groot succes.

Davy Klaassen - Amsterdam Hair Institute

3. Ruud Gullit

Iconische dreadlocks of niet, ook Ruud Gullit moest eraan geloven. Want haaruitval sloeg toe. En het belang van een persoonlijke aanpak, hoogwaardige kwaliteit en specialistische kennis werden bij Gullit nog maar eens duidelijk. De voetballende alleskunner heeft namelijk tweemaal een haartransplantatie ondergaan. De eerste keer was geen succes. Een aantal jaar later kwam Gullit in aanraking met Amsterdam Hair Institute. De twee zijn samen een nieuw traject gestart wat deze keer wel heeft geleid tot het gewenste resultaat.

Ruud Gullit - Amsterdam Hair Institute

4. Iker Casillas

Casillas, de Spaanse keeper die een aantal Nederlanders wat haren heeft gekost. Eén van de beste doelverdedigers die het voetbal heeft gekend, maar ook de keeper die met zijn teen Arjen Robben en het Nederlandselftal van de wereldtitel in 2010 weerhield. Maar ook Iker Casillas moest er in zijn tijd bij Real Madrid aan geloven: haaruitval en een teruglopende haarlijn. Maar zoals gezegd: gelukkig is daar een geschikte uitkomst voor. De keeper onderging een haartransplantatie en loopt inmiddels weer met een volle bos rond.

5. Noussair Mazraoui

En dan de laatste in dit rijtje: Noussair Mazraoui. De Marokkaanse rechtsachter onderving op relatief jonge leeftijd al haaruitval. Gelukkig bood Amsterdam Hair Institute weer een passende behandeling voor de verdediger van Bayern München. Mazraoui kan met veel tevredenheid kijken naar het resultaat.

Heb jij nou zelf ook te kampen met problemen met betrekking tot je haar? Van haaruitval, kalende plekken of teruglopende haarlijn, voor elke specifiek geval heeft Amsterdam Hair Instute een op maat gemaakte aanpak. Vele anderen, waaronder voetballers als Mazraoui, Gullit, Klaassen, Kluivert, Klaiber etc. gingen jou al voor. Waar wacht je nog op?