SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Haal je inner BeYOUty naar boven met hannah

Shanice van de Sanden komt altijd met de meeste freshe look aan bij het Nederlands elftal

Eerder hadden wij het al over maskne, een vervelend verschijnsel dat door het dragen van mondkapjes kan ontstaan. En hannah schiet ons wederom te hulp. Nu met een serum dat ons gaat helpen in de strijd tegen maskne én een onzuivere of geïrriteerde huid: het BeYOUty Serum.

Dit goedje zorgt voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidteint. Door het mixen van verschillende effectieve ingrediënten bewijst hannah dat zij de kern van huidproblemen succesvol aanpakken. De roodheid van onzuiverheden en irritaties worden aanzienlijk verminderd en de huid blijft beter beschermd bij het dragen van een mondkapje. Het is ook een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. De mondkapjesplicht is grotendeels al afgeschaft, de irritatie is nu eenmaal al grotendeels ontstaan. Dit is dan ook het moment om er iets aan te doen, voordat je te laat bent. Je gezicht is nu eenmaal het meest opvallende gedeelte van je lichaam en met deze status moet je het dus ook verzorgen.

 

Dreamcouple

Het BeYOUty Serum draagt bij aan krachtig huidherstel en heeft een positieve werking op de vertraging van het huidverouderingsproces en dat is ook een mooie bijkomstigheid! Voor ieder huidprobleem biedt hannah de juiste oplossing, zowel voor overdag als ’s nachts. Het serum laat zich overigens perfect combineren met de overige hannah-producten voor de gevoelige en/of onzuivere huid. Zo stel jij je ultieme superteam samen van hannah-producten en persoonlijke tips and tricks leer je van jouw hannah huidcoach die jou langs de lijn altijd steunt. Met de zomer opkomst en hopelijk een zonnig seizoen in het vooruitzicht, kun je er maar beter voor zorgen dat je huid in optimale staat verkeerd.

Het hannah BeYOUty Serum (30ml) is verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en op hannah.nl

Daarnaast is Life After Football #69 uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!