SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Multi-investeerder Gregory van der Wiel zit niet stil

Waar de meesten Gregory van der Wiel kennen van zijn prestaties op het voetbalveld bij Ajax, Paris Saint-Germain of het Nederlands Elftal, daar is de inmiddels 35-jarige voetballer ook buiten het veld hard naam aan het maken. Van der Wiel heeft zich ontpopt tot een ware ondernemer met investeringen en betrokkenheid bij merken als BALR, 433, SuperPhone, Wine Awesomeness en OnOff Telecom. Daarnaast heeft Van der Wiel samen met zijn zakenpartner Funs Jacobs het unieke celebrity investeringsfonds Block Party gelanceerd.

Gregory van der Wiel

Block Party is het eerste Nederlandse celebrity investeringsfonds voor innovatieve tech start-ups. Naast financiële ondersteuning biedt Block Party startende bedrijven toegang tot het brede netwerk van celebrity investeerders. De gedachte achter zo’n celebrity fonds is dat invloedrijke grootverdieners dankzij hun vermogen, media-invloed en veelzijdige netwerk een beginnend bedrijf sneller naar een hoger niveau kunnen tillen.

En dat is dus niet het enige bedrijf waar de geboren Amsterdammer zich mee bezig houdt. Met investering in het mediaplatform 433 met meer dan 65 miljoen volgers op Instagram, het kledingmerk BALR tot aan de thuislevering van hoogwaardige wijnen met Wine Awesomeness en de applicatie van OnOff Telecom… Van der Wiel is erbij betrokken!

En Gregory van der Wiel is uiteraard niet de enige voetballer die zijn verdiende centen in bedrijven stak, wij doken in de onderneming van Frank Rijkaard en Marco van Basten.