SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Genieten van hoogwaardige kwaliteit

Een luxe sedan van een Amerikaanse fabrikant vol met de meest geavanceerde techniek en ook nog is duurzaam, een Italiaans wijnhuis van uitmuntende kwaliteit waar traditie en innovatie samenkomen, en een hoogwaardige beauty-en gezondheidsbehandelingen in het iconische Valeriusgebouw in Amsterdam Oud-Zuid: dit zijn drie absolute aanraders van Life After Football!

Genieten van hoogwaardige kwaliteit

Lucid Motors

Lucid is een Amerikaanse fabrikant van luxe elektrische auto’s uit Californië. Met behulp van de meest geavanceerde technologieën heeft het bedrijf het tot zijn missie gemaakt om duurzame energieoplossingen te promoten en tegelijkertijd te focussen op de uitgebreide rijervaring. Met de luxe sedan Lucid Air zet het bedrijf nieuwe maatstaven en bewijst het op indrukwekkende wijze dat innovatie, luxe en duurzaamheid verenigbaar zijn. Het nieuwste model wordt vervaardigd in Casa Grande, Arizona, en geleverd aan klanten in de VS, Canada, Europa en het Midden-Oosten. In december 2023 opende Lucid haar eerste gecombineerde Sales, Delivery & Service Centre in Hilversum. Andere Europese Studio’s zijn gevestigd in München, Genève en Oslo. Lucid Motors breidt zijn Europese aanwezigheid snel uit. Het bedrijf is van plan om in 2024 extra Studio’s te openen in Europese key markten.

Lucid Air

Pasqua House of the Unconventional

House of the Unconventional, is de belichaming van het stoere vooruitstrevende karakter dat Pasqua altijd al in haar genen heeft. De generatie die nu aan het roer staat, de derde sinds 1925, wordt vooral door de sterke kracht van innovatie, nieuwsgierigheid en vernieuwing gedreven. Precies wat deze tijd nodig heeft! Het zijn deze kwaliteiten die in de huidige filosofie, visie en het dagelijkse werk van het wijnhuis terug te vinden zijn. Pasqua is het Italiaanse wijnhuis waar traditie, onderzoek en toekomst denken samenkomen. De plek waar historie en authenticiteit voelbaar aanwezig zijn en Pasqua zich daardoor niet in het verleden laat opsluiten maar dit juist continu gebruikt om verder te kijken, naar de toekomst en verder.

Pasqua - House of the Unconventional

PHENOMENA MAISON

In het iconische Valerius gebouw in Amsterdam Oud Zuid heeft PHENOMENA, de ‘Maison of Beauty & Health’, haar deuren geopend. Met een internationaal team van experts biedt PHENOMENA hoogwaardige beauty- en gezondheidsbehandelingen. Naast algemene beautydiensten zoals manicure, make-up en wenkbrauwbehandelingen, biedt PHENOMENA innovatieve gezichts- en lichaamsbehandelingen. Oprichter Yulia Reznichenko, voorheen in de financiële sector, vervult haar droom met PHENOMENA en brengt de Oekraïense expertise naar Amsterdam. Het interieur ontwerp, gecreëerd met rust en luxe in gedachten, is verzorgd door Studio Linse. Gelegen op Lassusstraat 2c, Amsterdam, is PHENOMENA open van dinsdag t/m zaterdag, 10:00-19:00 uur.

PHENOMENA MAISON

Hebben deze onderscheidende merken jouw aandacht getrokken? Lees vooral meer bij Lucid Motors, Pasqua en PHENOMENA MAISON.