SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geniet van het mooie weer met deze must-haves

Het weer in Nederland is de laatste tijd geweldig. Het zonnetje straalt bijna constant en de temperaturen zijn erg hoog. Maar hoe kun jij zo optimaal mogelijk genieten van dit lekkere weer? Wij weten het wel! We hebben een perfecte dag voor jou opgesteld. Heerlijk in je eigen tuin, terwijl je ’s avonds de barbecue aan slingert.

Hoe geniet je optimaal van het lekkere weer?

Creëer jouw droomtuin

Je kunt deze perfecte dag het best in je eigen tuin hebben en The Green Contractors helpt je hierbij. Zij ontwerpen speciaal een tuin zoals jij hem wil. Heerlijk relaxen op het gazon, een frisse duik in het zwembad of toch een koud biertje drinken in de schaduw. Alles is mogelijk! Zo creëer jij jouw droomtuin en begin je een zonnige dag al fantastisch.

Creëer jouw droomtuin met de The Green Contractors

Niet verbranden!

Eén ding kunnen we niet vergeten: smeer je in! Je wilt er niet helemaal rood bijlopen na een dag in de zon en vooral op deze warme dagen gebeurt dat snel. Om dit te voorkomen moet je bij hannah zijn. Zij bieden de beste zonbescherming, waardoor jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Beperk zo de schadelijke gevolgen van het zonlicht en geniet!

hannah helpt je om niet te verbranden

Relaxen op de loungeset

Het is heerlijk om in de zon te zitten, maar na een tijdje wil je ook een wat koelere plek. In de schaduw zitten is daarom erg belangrijk op zo’n warme dag en dit kun je perfect doen op de loungeset van Borek. Ze zorgen voor een stijlvolle, maar ook comfortabele loungeset. Zo kom jij heerlijk tot rust en heb je een plek in de tuin waar je altijd terecht kunt.

Geniet op een loungeset van Borek

Slinger de barbecue aan

“s Avonds eten kan natuurlijk maar op één manier: barbecueën! Het is het perfecte einde van je dag en met een BBQ van The Bastard zit je helemaal goed. Het bedrijf is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design en de BBQ’s zijn daardoor gemaakt van de beste materialen. Dit proef je direct en daardoor is er eigenlijk nog maar één vraag: wat voor stuk vlees ga jij klaar maken?

The Bastard zorgt voor een perfecte BBQ

Toeren op de weg

Nadat je het eten hebt laten zakken, is het tijd om nog één keer echt te genieten van de zon. Toch wil je het niet te warm krijgen. De oplossing? Ga toeren! Met de wind door de haren is het een unieke ervaring en je wilt waarschijnlijk niet eens meer van de motor afstappen. BMW Motorrad helpt je met uitzoeken van de beste motor en zorgt ervoor dat jij kunt genieten van pure vrijheid.

Ga toeren met een motor van BMW Motorrad

Een overweldigende afsluiter

Na het toeren kun je nog even heerlijk genieten op de loungeset. Hoe je dit het beste doet? Met een heerlijk glaasje bubbels Castelnau van Cordier Wines. Het is gebaseerd op het verleden, toen 100 jaar geleden een groep ondernemende wijnboeren een nieuw champagnemerk lanceerden. Met behulp van moeder natuur, die zorgt voor een overvloed aan druiven van de hoogste kwaliteit, is er deze overweldigende champagne uitgekomen.

Sluit de dag af met Castelnau van Cordier Wines

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.