SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Feeling hot, hot, hot!

Begin juni was het dan zover. Life After Football is met vrienden en familie naar Tunesië afgereisd voor Life After Football Footvolley Tunesië 2022. Op het strand van het prachtige 5-sterren resort The Orangers Garden is er onder de brandende zon van Tunesië de afgelopen dagen keihard gezweet én gechilld. Gelukkig hadden we de perfecte bescherming tegen de Afrikaanse zon met Nivea dat zeker essentieel was. Zo hebben we in de brandende zon toch optimaal kunnen genieten.

Nivea

De brandende zon van Tunesië

Drie jaar na het voetvolleybaltoernooi van Ibiza heeft Life After Football eindelijk weer kunnen werken aan een prachtig toernooi als dit. Life After Football | Tunesië Footvolley 2022 is met een groot succes afgerond. Een geweldig competitief toernooi op het strand van Tunesië met grote sterren als Patrick Kluivert, Robin van Persie en Nigel de Jong. Tunesië was de ideale locatie om de competitieve wedstrijden af te wisselen met het chillen aan en in het water. Met temperaturen die de 40 graden aantikten is een solide bescherming ertegen essentieel. We konden het dan ook niet beter treffen met het welvoorziene pakket met de zonnebrandcrème van Nivea.

Nivea, to the rescue!

Nivea is de nummer één in zonbescherming. Voor elk huidtype hebben ze de nodige beschermingsfactor en hebben ze adviezen waarmee jij je optimaal zal kunnen beschermen deze zomer. Zo is het het beste om minimaal iedere 90 minuten te smeren en lees je hier welke factor je zou moeten smeren met jouw huidtype. Maar dan is nog de vraag welke zonnebrandcrème je kiest. Het liefst een crème die beschermend én hydraterend werk. De NIVEA SUN Protect & Hydrate productlijn biedt meer dan alleen bescherming tegen de zon. Naast effectieve UVA/UVB-bescherming tegen huidbeschadiging door de zon en vroegtijdige huidveroudering, is de formule waterbestendig en biedt 48 uur hydratatie. De formules respecteren de oceaan met een formule zonder Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene UV-filters. Check alle producten uit deze lijn op de site van Nivea en geniet optimaal van de zon deze zomer.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Robin van Persie is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #73!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.