SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geheime wapen van Anouk Hoogendijk

Als voetballers zijn we gewend om veel aandacht te besteden aan ons lichaam en gezondheid. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat onze huid ook een belangrijk onderdeel van ons lichaam is. Het is ons grootste orgaan en heeft verzorging nodig. Door het intensieve trainen en spelen van wedstrijden kan onze huid beschadigd raken. Denk aan de dagelijkse uv-straling van de zon, maar ook de slidings over het veld en uitdroging van de huid. Niet alleen de voetballers, maar eigenlijk zou iedereen extra zorg moeten dragen voor hun kostbare huid. Door regelmatig een professionele huidverzorgingsroutine te volgen, kunnen we onze huid gezond houden en er stralend uit blijven zien. Neem nu Anouk Hoogendijk, de voormalig topvoetbalster mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. Wij gingen uitzoeken wat Anouk haar geheime wapen is om haar stralende huid voor altijd te houden. Zo kwamen wij uit bij hannah!

Anouk Hoogendijk op bezoek bij hannah skincare

De 103-voudig Oranjeleeuwinnen-international sloot in 2017 haar imposante voetbalcarrière af. We mogen met recht zeggen dat zij één van de pioniers is geweest van het Nederlandse vrouwenvoetbal en van de positieve ontwikkeling die het heeft doorgemaakt. Met clubs als FC Utrecht, Ajax, Bristol Academy en Arsenal heeft zij een paspoort om trots op te zijn. Na haar actieve voetbalcarrière is de voormalig verdedigster niet bepaald stil gaan zitten. Naast dat ze tv-analist is rondom wedstrijden van de Oranjeleeuwinnen zet ze zich ook flink in voor de maatschappij. Zo reist ze onder andere de wereld over voor KNVB WorldCoaches en is ze ambassadeur van de Johan Cruijff Foundation.

Op weg naar een betere huid

We haalden Anouk in Utrecht op om een bezoekje te brengen aan haar geliefde hannahhuis, haar geheime wapen. Hier stond een hannah huidcoach op haar te wachten voor een overheerlijke huidbehandeling. Een uitje als dit is de ideale mogelijkheid voor Anouk om even tot rust te komen. Samen met de huidcoach bespreekt ze welke oneffenheden ze ervaart en hier past hannah skincare hun expertise op toe, zodat je huid er zichtbaar op vooruit gaat. Als voetbalster had ook Anouk minder aandacht voor haar huidverzorging, dan dat ze had voor haar spieren. De voetbalsters van nu adviseert ze dan ook om nu al met zorg met hun huid om te gaan. Laat het onderdeel worden van je routine en je gaat snel resultaat zien! Hieronder zie je ons bezoek aan hannah skincare samen met Anouk:

Probeer het eens zelf en krijg een natuurlijke huidverzorging bij een hannah huidcoach bij jou in de buurt. Ga in gesprek over het verbeteren van je huid. Hiervoor zijn helemaal geen ingrijpende operaties nodig, maar een simpele bindweefselmassage kan al wonderen doen. Denk aan een vale en vermoeide huid, maar ook bij acne, littekenvorming en het vertragen van huidveroudering.

Heerlijke cleansing oil van hannah
Breng een bezoekje aan het hannahhuis!