SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geen weg meer terug uit de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Life After Football Playlist Header new

Het is weer maandag en dat betekent twee nieuwe nummers in de Life After Football Playlist. Deze week een nummer van de veelbesproken rapper, Travis Scott. De Amerikaam kwam eerder dit jaar met een nieuwe releases en daar lichten wij het hardste nummer van uit. Daarnaast komt Ye, voorheen bekend als Kanye West, met een uitbreiding op zijn eerder uitgekomen album, ‘Donda’, die ‘Donda Deluxe’ heet.

Ye – Life Of The Party

De fans van Yeezy kunnen hun geluk niet op. De rapper komt namelijk met een uitbreiding van zijn hit-album ‘Donda’. De ‘Deluxe’ versie van het album heeft vijf nieuwe tracks waarvan twee een vervolg zijn op originele tracks van het album. ‘Up From The Ashes’, ‘Never Abandon Your Family’, ‘Keep My Spirit Alive (pt 2)’, ‘Remote Control (pt 2)’ en ‘Life Of The Party’ featuring André 3000. Deze brengen het totaal van het album op 32 tracks met een looptijd van twee uur en 11 minuten. Na veel commotie en verschillende uitgestelde release data, kwam ‘Donda’ eindelijk eind augustus uit en debuteerde op nummer één in de Billboard 200. De track ‘Life Of The Party’ haalde het originele album niet door de expliciete tekst van André 3000. In de nieuwe versie van het lied zijn al die woorden weg gebliept. Het nummer was eerder al gelekt door Drake tijdens een radio-uitzending in september. Het gedeelte wat de Canadese rapper uitlekte komt overigens niet terug in nieuwe versie van het lied.

Travis Scott – Escape Plan

Jacques Berman Webster II, beter bekent als Travis Scott, is de laatste weken veel in het nieuws. Dit vanwege een concert wat hij gaf in Houston. Astroworld, zoals het concert heet, was gigantisch uit de hand gelopen, waardoor de rapper bakken kritiek te verwerken kreeg. De rapper kwam eerder dit jaar met het nummer ESCAPE PLAN. Het nummer werd in juli al geteased door Travi$, als opvolger van zijn album ‘Astroworld, die in 2018 uitkwam. Cactus Jack groeide voornamelijk op bij zijn oma, in Houston. Op latere leeftijd verhuisde hij naar Missouri City, om bij zijn vader in te trekken. Na twee jaar aan de Universiteit van Texas in San Antonio gestudeerd te hebben, staakte hij zijn studie om zich volledig te focussen op een succes in de muziekwereld. De ouders van Travis kwamen hierachter en waren not amused. Per direct verbraken de ouders het contact met hun zoon. De artiestennaam van Webster is een samenvoeging van twee van zijn idolen. Zijn oom, Travis en zijn favoriete artiest, Kid Cudi. De echte naam van de artiest is Scott Mescudi.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.