SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geen stress met hannah

Iedereen wil het nieuwe jaar natuurlijk goed beginnen. Met goede voornemers of gewoon een frisse nieuwe start. Wat het ook is, de crème Personal Choice van hannah zorgt in ieder geval voor dat je een met een stralende en relaxte huid het nieuwe jaar tegemoet gaat!

Shanice van de Sanden

No Stress!

Het flink bewogen jaar 2021 heb je hopelijk zo positief mogelijk afgesloten. Ben je het afgelopen jaar misschien (nog) meer aan het sporten geslagen en beter op je gezondheid gaan letten? Bij een gezond lichaam hoort natuurlijk ook een gezonde huid en de dagelijkse verzorging daarvan hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Dan is de Personal Choice van hannah je nieuwe favoriet. Stress is een grote boosdoener voor zowel je lichaam als huid en versnelt ook het huidverouderingsproces. Daarom is de Personal Choice onmisbaar, want de actief werkzame ingrediënten hebben een ontspannende werking op de huid. De huid ontspant direct, het volume neemt toe en het collageen wordt flink geboost. Het beschermt tevens tegen zon- en stressacties en heeft een ontstekingsremmende werking. Deze crème zorgt dus voor een stevige, frisse en gezonde huid met een hoge weerstand tegen externe invloeden. Ook handig wanneer je bijvoorbeeld een buitensporter bent. Wat je voornemens voor 2022 ook zijn: met de Personal Choice ga je in ieder geval met een relaxte en stralende huid het nieuwe jaar in!

hannah Personal Choice (30ml), €53.

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.