SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geen slapende honden wakker maken!

Waar dromen honden van als ze slapen? Die vraag kunnen we helaas niet beantwoorden. We zijn er echter zeker van dat je trouwe viervoeters goed zullen slapen – en dromen – in het hondenbed van Carpe Diem Beds. Een goede nachtrust is namelijk niet alleen voor ons, maar ook voor onze geliefde viervoeters, één van de belangrijkste dingen in het leven.

CARPE DIEM DOG

Een plek om tot rust te komen

Carpe Diem Beds laat zich inspireren door de Zweedse natuur en ontwerpt bedden om creativiteit te inspireren en uniekheid te koesteren. De bedden kennen een perfecte balans tussen luxueus comfort en een sierlijke stijl. Voor het Zweedse bedrijf is het dan ook van essentieel belang dat je bed je jaren van rustgevende slaap en plezier bezorgt. Door middel van een compleet gepersonaliseerd bed, toveren ze je kamer om tot de perfecte plek om tot rust te komen. Carpe Diem Beds vindt dat iedereen slaapcomfort van topkwaliteit verdient, waardoor zij een speciaal hondenbed ontwikkelden.

 Een bijzonder hondenbed

Het ongekend luxe Hunnebo hondenbed is met de hand gemaakt in Zweden van hoogwaardige materialen, waardoor je hond hier vele jaren heerlijk in kan slapen. De kern van het bed is gemaakt van de stretch-pocket van Carpe Diem Bed voor extra comfort. De Hunnebo hondenmand is bovendien verkrijgbaar in twee maten zodat zowel grote als kleine honden goed kunnen slapen en klaar zijn voor het avontuur van vandaag. Aangezien Carpe Diem Beds niet alleen voor comfort maar ook voor stijl staat, kan je de hondenmand zelf ontwerpen. Kies uit 36 verschillende stoffen van onder andere Designer’s Guild en The Romo Group, om het bed perfect bij jou en je hond te laten passen.

 

Bekijk hier de verschillende Hunnebo dog beds van Carpe Diem en laat jouw geliefde viervoeter heerlijk slapen!

Hou je van lifestyle en wil je hier meer over lezen? Bemachtig nog snel ons laatste magazine over dé fashion players van 2021 via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.