SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geef jezelf wat luxe tijdens je ‘Me-time’

Het is misschien niet het meest charmante onderwerp om tijdens een gezellig avondje uit te bespreken, maar hier kun je echt mee gaan pronken hoor! Iedereen bezoekt nu eenmaal dagelijks het toilet en wellicht doen we het in Nederland al jaren niet op de juiste manier. Tijdens de coronapandemie was er een storm op toiletpapier en moesten zelfs sommigen achter het net vissen. De bezitters van een douche wc waren de lachende derden en nu is het tijd voor de rest van Nederland om ook deze stap te maken! Het is wellicht nog onbekend terrein voor de meesten, maar uiteindelijk wil iedereen die de luxe van reinigen met water heeft ervaren niks anders meer. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van douche wc, waardoor de populariteit sterk groeit. Geberit, expert in sanitaire producten, weet hier met haar verschillende Aquaclean modellen perfect op in te spelen en biedt een groot aantal mogelijkheden voor het bewerkstelligen van het luxe reinigingsgevoel.

Geberit AquaClean

Een frisse ervaring

Het idee van een douche wc lijkt misschien gek, maar het gebruik kent vele voordelen. Je kent de luxe wc’s waarschijnlijk wel in Amerikaanse of Aziatische shopping malls. Na een massage van je derrière kun je gebruik maken van de douche wc. Zo is de reiniging die plaatsvindt met warm water een stuk optimaler en zachter dan wanneer dit wordt gedaan met toiletpapier. Bovendien zorgt deze uiterst sterke reiniging voor een schoon en fris gevoel na elk gebruik. Gebruikers garanderen dat wanneer je dit hygiënische gevoel hebt beleefd, je het niet meer wil missen. De douche wc zorgt ervoor dat je van het ‘me-time’ momentje op het toilet optimaal kunt genieten, wat in de drukke wereld van nu vaak belangrijker is dan we denken.

Optimaal genieten

Als marktleider op het gebied van sanitaire producten heeft Geberit de Geberit AquaClean douche wc uitgebracht. Dit concept kent een speciale, gepatenteerde waterstraal die nóg optimaler en fijner reinigt dan voorheen. Op deze manier heeft het bedrijf de douche wc en haar prettige ervaring naar een hoger niveau weten te tillen. Om daarnaast de luxe uitstraling die we van van Geberit gewend zijn te behouden, komt de AquaClean in verschillende modellen. Zo past deze altijd perfect bij de woonsituatie en kan je optimaal genieten van een mooi en comfortabel moment voor jezelf.

Eerst kennis willen maken met het product en verschillende modellen vergelijken? Dat kan in het Geberit AquaClean Experience Center! Ontdek hier meer over de Geberit AquaClean en wie weet ervaar jij straks zelf het frisse gevoel van een douche wc.

Hou je van lifestyle en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.