SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geef een glimlach cadeau met hannah

De jaarlijkse ‘Geef een glimlach cadeau’ actie is dit jaar in een speciale editie omarmt door hannah en [comfort zone]. De skincare huizen weten als geen ander dat goed zorgen voor jezelf enorm belangrijk voor je is, ook wanneer je ziek bent. Om deze reden kun je vanaf vandaag, 17 maart, bij de specialisten van hannah en [comfort zone] een afspraak maken voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper voor je huid. Deze behandelingen zijn speciaal bedoeld voor (ex)kankerpatiënten, om ze op deze manier een moment voor zichzelf in volledige ontspanning te bieden.

hannah

Het belang van verzorging

Stichting Look Good Feel Better, hannah en [comfort zone] proberen met de actie patiënten even niet bezig te laten zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen. De specialisten en coaches uit de skin care huizen weten hoe belangrijk verzorging van de huid is, ook voor je mentale gezondheid. Uiterlijke veranderingen kunnen namelijk van grote invloed zijn op hoe je je voelt. Zo kunnen de zichtbare veranderingen bij kankerpatiënten impact hebben op hun zelfvertrouwen en sociale leven, waardoor dit van grote invloed kan zijn op hoe iemand zich voelt. Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken is voor hun extra belangrijk, aangezien dit ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel zit en even echt kan genieten.

Het concept

Tijdens de landelijke actiemaand staan de hannah huidcoaches en de [comfort zone] beautyspecialisten door het hele land klaar om (ex)kankerpatiënten in de salon te ontvangen en ze geheel kosteloos een heerlijke behandeling te geven. Naast de behandeling krijg je van de salons ook een hannah First Aid of een [comfort zone] Remedy mini-kit mee naar huis. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en verzwakte huid, iets waar de patiënten vaak last van hebben. De veelal natuurlijke ingrediënten helpen om de huid weer in balans te brengen, werken verzachtend en beschermen de huid tegen externe factoren. Naast een heerlijk moment van ontspanning gedurende de behandeling, helpen de producten om de gecreëerde glimlach voor langere tijd te houden.

Wil je jezelf of iemand anders een glimlach cadeau doen? Dat kan hier!

Hou je van goede tips en wil je hier meer over lezen? Bemachtig ons laatste magazine over dé fashion players van 2021 via de webshop van Life After Football.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.