SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

GASSAN nieuwe Time Partner van AZ

Zoals aangekondigd vond zaterdagochtend 30 mei de NH Sportcafé radio-uitzending plaats bij GASSAN Diamonds. Dit was met een mooie reden, want CEO van GASSAN Benno Leeser ondertekende een bijzondere verbintenis met AZ.

Tijdens de live radio-uitzending tekenden GASSAN en AZ een verbintenis die hen tot medio 2023 aan elkaar verbindt. Nadat het contract was ondertekend, mocht GASSAN zich officieel Time Partner van AZ noemen. Time Partner houdt in dat GASSAN vermeldingen op de boardings in het AFAS Stadion krijgt. Ook zal er voortaan een logo boven de tijdsaanduiding op de videowalls staan.

Re-match

Benno Leeser is de kleinzoon van oprichter Samuel Gassan. Na het overlijden van Samuel Gassan namen kleinzoons Benno en Guy het familiebedrijf over. In de jaren ’70 had GASSAN winkels in Wastora. Wastora was het bedrijf dat in 1972 het noodlijdende AZ’67 overnam. Onder hun leiding werden weer succes geboekt, met als klap op de vuurpijl het kampioenschap in 1981. Bijna 40 jaar na dit kampioenschap verbindt GASSAN zich dus opnieuw aan AZ. Wederom hopen zij samen een succesvolle periode tegemoet te gaan.

Michael Koster, Commercieel Directeur van AZ, zegt: “Wij zijn ontzettend trots op GASSAN als nieuwe Time Partner. Dit is namelijk een van de grote uitblinkers in de wereld van juwelen en horloges. Het is een zeer passende samenwerking, want beide partijen kunnen bogen op een rijke historie en streven naar perfectie op elk gebied.”

Kijkje in de keuken

Wil je meer weten over het gerenommeerde juweliershuis? GASSAN organiseert rondleidingen voor groepen en individuen. Zo trekt de Diamond Polishing Experience jaarlijks 400.000 bezoekers. In deze Experience leer je meer over de historie van het ambacht en zie je de diamantslijpers van dichtbij aan het werk. Inschrijven voor deze tour kan via www.gassan.com.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan even onze Facebook en Instagram en mis niets.

Sinds kort zit er ook in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam een mooi pop-up store van Choices by DL, zeker een kijkje waard!