SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De nieuwste eyecatcher van Rotterdam

Rotterdam, het wordt vaak nog liefkozend de arbeidersstad genoemd. Niet lullen, maar poetsen en geen woorden, maar daden. Toch lijkt de glitter and glamour de laatste jaren steeds meer zijn intrede gedaan te hebben in de maasstad. Met de moderne Markthal, Het Boijmans Van Beuningen Depot en de verschillende hippe tentjes en winkels trekt de stad ook nieuwe verkenners. Ook GASSAN maakte de stap.

GASSAN opent haar deuren in Rotterdam

Geschreven door: Arjan van Drunen

Uitbreiding van de bovenste plank

Het van oorsprong Amsterdamse diamanten- en juwelenhuis is de ultieme bestemming voor liefhebbers van de mooiste sieraden en horloges. In de ruim 75 jaar historie dat het bedrijf kent heeft het meerdere filialen mogen openen in onder andere Amsterdam, Schiphol en Singapore. Vorige maand hebben zij daar een prachtige mijlpaal aan toe mogen voegen.

Midden op de Meent kun je nu ook in Rotterdam een bezoekje brengen voor de beste kwaliteit diamanten. Hier vind je een luxe, ruime boetiek welke is ontworpen om de sieraden en juwelen op de beste manier tentoon te stellen. In de winkel wordt je geholpen door specialisten die je helpen zoeken naar het ideale item. Deze service is – zoals we gewend zijn van GASSAN – van exceptioneel niveau. In de boetiek vind je naast de luxe horloges van merken als Rolex, Omega en Tudor ook een eigen goudsmid.

Geduld is een schone zaak

“We kunnen niet wachten. We hadden eind november al open gewild, maar ja, het bekende verhaal hè, een tekort aan bouwmaterialen. Nu wordt het maart. We zijn nu het Rotterdamse team aan het opleiden en trainen,’’ zei president-directeur Benno Leeser in het AD Leeser is een groot Feyenoord-fan en bezoekt dan ook graag alle wedstrijden van zijn club. Dit jaar gaat het voor de wind en stevenen de Rotterdammers af op een kampioenschap. De huldiging op de Coolsingel zal een thuiswedstrijd zijn, om de hoek zijn van zijn nieuwe filiaal.

GASSAN Diamonds is nu geopend in Rotterdam
Goudsmid op locatie bij GASSAN Diamonds Rotterdam

Bijzondere exemplaren

Pronkstukken van GASSAN, zonder de rest te kort te doen, zijn voor ons toch wel de GASSAN 121 en TROPHY BY GASSAN. De GASSAN 121 heeft zijn naam te danken aan de hoeveelheid geslepen vakjes op het diamant. Het klinkt al veel, maar dat is het helemaal wanneer je beseft dat een normale diamant 57 facetten, ofwel geslepen vakjes op het diamant, heeft. Meer dan het dubbele dus! De diamanten met 121 facetten zorgen ervoor dat liefhebbers van over de gehele wereld naar Amsterdam komen om deze bijzondere schittering te bekijken. De TROPHY BY GASSAN-lijn is in het leven geroepen om je volledig eigen troffee samen te stellen en te customizen zoals jij dat wil. Ga voor een prachtige ketting of armband en zet deze volledig naar je hand met een eigen ontwerp of persoonlijke details. Een juweel door legendes, voor legendes.